Close

Strona 153 z 367 PierwszyPierwszy ... 53103143151152153154155163203253 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 521 do 1 530 z 3669

Domyślnie

super zaswiecone, swietny portret!
    Sapphiron doluje i zacheca do pracy nad soba, niestety nic samo nie przychodzi i trzeba cwiczyc zdjecia robic

Domyślnie

Heh, a kto mówił że nie pracuje nad swoim warsztatem?

Domyślnie

nic takiego nawet nie sugerowalem

Domyślnie

Ja niestety chwilowo jestem zawalony komercyjnymi sztywnymi pstrykami do gazet branżowych (wizaze i fryzury ślubne) i niestety cóż, na swoje studyjne jazdy mam mało czasu...

Domyślnie

Ostatnio bawiłem się w fotografowanie butelki Desperadosa i zdjęcia kompozytowe (zainspirowane kampanią reklamową Hennessy).

1. przód butelki z etykietami oświetliłem błyskając kilka razy lampką po suficie (poddasze, więc sufit pod kątem akurat odbijającym światło w stronę butelki)
    2. boki butelki były oświetlone mini softboxem
    3. piwo wewnątrz było podświetlone jednym błyśnięciem od tyłu lampką włożoną w stripbox własnej roboty (karton po statywie oświetleniowym)
    później trochę zabaw warstwami, i nakładanie butelki na tło z następującym efektem końcowym:

malowanie światłem było robione za stojącą na czarnym tle butelką, żeby móc później nałożyć tylko przód butelki z zachowaniem realistycznych załamań światła w szyjce butelki itp.

Więcej Zdjęć na BLOGU i w TYM WĄTKU

Domyślnie

misie patysie bardzo się podoba
    coś bym tylko zrobił z tą tylną etykietą.
    I przyszło mi do głowy, że można by się trochę pobawić kolorami tych wywijasów np. tak by były wymieszane po trochu w kolorze butelki i etykiet: pomarańcz, czerwony, zielony (aha no właśnie - trochę brakuje tego zielonego na etykiecie
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

z ta etykieta z tyłu to własnie zonk bo to jest tłoczenie na butelce... ale i tak jedną tylną etykietę zerwałem bo przeszkadzała
    inne kolory są na blogu... co prawda tylko na zdjęciu z tęczą są wymieszane kolory :P ale zieleń tez jest

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa, Praga płd

Domyślnie

Po prawej softbox 60x60 z sb 900 na ½
    Po lewej parasolka transparentna z yn 560 full-2ev
    Od dołu blenda srebrna

Jak wyszło?

Domyślnie

ode mnie jedno

i jeszcze kievem

i setup

A przy okazji sesji studyjnej cyknelismy troche kievem w plenerze

wiecej na http://www.lukaszpiech.pl/2011/10/pocztowka-z-kieva

Domyślnie

uwielbiam Ciebie Piechu

Strona 153 z 367 PierwszyPierwszy ... 53103143151152153154155163203253 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów