ACR jest standardowo dołączony do Elements'a. Jak masz "zbyt nowy" aparat, którego ACR (sprzedawany w wersji pudełkowej) nie obsługuje, to nie ma problemu: Adobe udostępnia za darmo kolejne wersje do ściągnięcia.
Szukaj
ACR jest standardowo dołączony do Elements'a. Jak masz "zbyt nowy" aparat, którego ACR (sprzedawany w wersji pudełkowej) nie obsługuje, to nie ma problemu: Adobe udostępnia za darmo kolejne wersje do ściągnięcia.
Dokładnie!, i to moim zdaniem nie przypadek, marketingowcy od adobe nad tym właśnie pracują (ta strategia dla narzędzi deweloperskich MS sprawdziła się dawno dawno temu). Ja tam korzystam z Paint Shop Pro, fajne narzędzie, a cena niziutka. Tyle, że książek, tutoriali jak na lekarstwo. Ok, znając nieco program można dojśc jak wszystko wykonać, ale co jakiś czas myślę sobie: "zamiast kombinować jak w PSP zrobić to co robi się w PS, to wolę mieć PS i kombinować jak fajnie obrobić zdjęcia.".
Pozdr.,
GSK
D-80 | 18-135 | 50 1.8 | 85 1.8 | 2x SB-600 | Velbon | Lowepro
A można tam nagrywać akcje jak w normalnym PSie
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Ech, a google już obchodziło 10 rocznice działalności
Prosze, na tacy
@jarek76 - niestety nie ma akcji, jest możliwość uruchamiania niektórych
Ostatnio edytowane przez Tr0n ; 09-11-2008 o 00:30
pozdrawiam Sebastian
Jest 5 książek na świecie - genialne, a moja siostra mi na to, wiesz ale ja wchodzę do Empiku i nie ma żadnej książki do Photoshop Elements, ale są do CS3. Więc powiedz mi dlaczego do tego programu dla AMATOROW nie można w empiku kupić książki po POLSKU? Jak taka jest polityka Adobe to genialne, chciałbym żeby ścigali piractwo tak naprawdę albo niech dadzą wersję CS3/CS4 do użytku domowego za max 1000 PLN
pozdrawiam Sebastian
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami