No to tylko pozazdrościć udanego łykendu. Jak się wykuruję to na następny też pojadę. Trzymam kciuki za ekipę i kufelek w ręku...
pozdr
qba
Szukaj
No to tylko pozazdrościć udanego łykendu. Jak się wykuruję to na następny też pojadę. Trzymam kciuki za ekipę i kufelek w ręku...
pozdr
qba
Wybaczcie kochani ale tylko z nielicznymi z Was zdolalem sie pozegnac w piatek w nocy. Niestety musialem dosc szybko wyjechac, czego niezmiernie zaluje. Mam nadzieje ze sobotnia pogoda dopisala i z czyms wracacie.
W sobotę parę osób było na wschodzie słońca na Tarnicy (a w każdym razie próbowało być, bo była mgła ciągle i nic nie było widać). Za to dzisiaj byłby fajny wschód, bo sytuacja na niebie wyglądała bardzo ładnie, ale ja rano wyjechałem z powrotem, więc nie mogłem pójść. Ktoś może był dzisiaj?
pebees: i w końcu nie obejrzałeś tego tabletu, ech...![]()
Kazimierz Król
Oznaczenia obiektywów
Marta powróciła![]()
Put some fun between your legs
-ride a horse
Put some fun between your legs
-ride a horse
Grupa bydgosko-myśliborska w połowie na miejscu!Jak zwykle świetna zabawa albo nawet jeszcze lepsza.
Fujifilm X-E3 23/2
Melduję że szczęśliwie dotarłem do domu.
Wielkie dzięki, za wspaniałą zabawę na zlocie, dla wszystkich tam obecnych
Pebees jeszcze pewnie nie dotarł, bo mówił że wszystkich zbanuje![]()
De czy'sta + szkliwo
Dzieki za fajna impreze....wolosate - bialystok 7hbez mandatu
pozdrawiam
Conik
Warszawa już w części na miejscuByło oczywiście ********** i dzieki za wspólnie mile spędzony czas i towarzystwo do wypicia hektolitrów wódki
Jakby ktoś jescze nie wrócił to za Grójcem na 390 suszą![]()
Skontaktuj się z nami