Krysia to z wędkarzem też bardzo mi się podoba, ale jak chcesz krytyki to... baaaardzo szkoda, że ucięłaś wędkęChociaż mój wzrok i tak ta puszka tyskiego przyciąga
![]()
Szukaj
Krysia to z wędkarzem też bardzo mi się podoba, ale jak chcesz krytyki to... baaaardzo szkoda, że ucięłaś wędkęChociaż mój wzrok i tak ta puszka tyskiego przyciąga
![]()
ale ci się ta jesień udała, co za barwy!
bardzo mi sie podobają zdjecia z wszystkich serii, to z wędkarzem jest kapitalne!
oj, muszę i ja odkurzyć mój sprzęcik i ruszyć w pole
złaziłam dzisiaj wymojskie lasy, ale tam zielono, sosnowo, nic nie jesiennie...![]()
A widzisz-z drugiej strony Olsztyna takie kolorki)bo to okolice Wadągu/a (?) i samo miasto
Dziś to była wymarzona pogoda na rower...a ja musiałam w pracy siedzieć;-(
Piękna, barwa seria.
Piękne kolory na 9.
10 taka "agresywna" a jednocześnie bardzo radosna.
Łabędzie - piękno i pełen szacunek dla tych ptaków.
Bajkowa cisza i spokój - to naprawdę uspokaja jeżeli nie chcemy koniecznie złapać tej "złotej" rybki (ćwiczyłam)
Baaardzo przyjemne ogladanie.
NIKON - system
Dziesiątka....
Ogólnie b.fajnie i ciepło.
Łabądek....full wypas ze straganu blisko zachodniej granicy..
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
))))
on mnie gonił borregaard i ledwo zdążyłam uciec-to jest 50mm, więc zobacz jak był już blisko)
..żartowałem....one potrafią być paskudne....
Tak sobie z, nowopozyskanym,teściem gaworzymy i dochodzimy do wniosku,że Ty Bombel masz rację...Podobnie jest z żeglowaniem...żentelmieny pływają tylko na pełnych,coby trunek się nie rozlał,po co się ształować ...zaraz trzeba rozształować ..lub odwrotnie,bo przecież ,w tym wszystkim,najważniejsze jest ,i tak,....OGNISKO..!W zasadzie z wędkowanie najbardziej lubię te wyjazdy, gdzie w ogóle nie ma wody, ale jest ognisko – tyle mi wystarcza.
Pzdr
Andrzej
Sorry ,Kasandro,za lekkie OT..
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami