Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Jesiennie

Domyślnie

Krysia to z wędkarzem też bardzo mi się podoba, ale jak chcesz krytyki to... baaaardzo szkoda, że ucięłaś wędkę Chociaż mój wzrok i tak ta puszka tyskiego przyciąga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piter Zobacz posta
    Krysia to z wędkarzem też bardzo mi się podoba, ale jak chcesz krytyki to... baaaardzo szkoda, że ucięłaś wędkę Chociaż mój wzrok i tak ta puszka tyskiego przyciąga
    hahahahaha
    wędki, żeby nie uciąć to chyba bym musiała jakąś panoramę zrobić, wiesz ile ona miała metrów?

Domyślnie

ale ci się ta jesień udała, co za barwy!
    bardzo mi sie podobają zdjecia z wszystkich serii, to z wędkarzem jest kapitalne!
    oj, muszę i ja odkurzyć mój sprzęcik i ruszyć w pole
    złaziłam dzisiaj wymojskie lasy, ale tam zielono, sosnowo, nic nie jesiennie...

Domyślnie

A widzisz-z drugiej strony Olsztyna takie kolorki)bo to okolice Wadągu/a (?) i samo miasto
    Dziś to była wymarzona pogoda na rower...a ja musiałam w pracy siedzieć;-(

Piękne kolory na 9.

10 taka "agresywna" a jednocześnie bardzo radosna.

Łabędzie - piękno i pełen szacunek dla tych ptaków.

Bajkowa cisza i spokój - to naprawdę uspokaja jeżeli nie chcemy koniecznie złapać tej "złotej" rybki (ćwiczyłam)

Baaardzo przyjemne ogladanie.
    NIKON - system

Domyślnie

Dziesiątka....
    Ogólnie b.fajnie i ciepło.
    Łabądek....full wypas ze straganu blisko zachodniej granicy..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

))))
    on mnie gonił borregaard i ledwo zdążyłam uciec-to jest 50mm, więc zobacz jak był już blisko)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasandra Zobacz posta
    ))))
    on mnie gonił borregaard i ledwo zdążyłam uciec-to jest 50mm, więc zobacz jak był już blisko)
    ..żartowałem....one potrafią być paskudne....

W zasadzie z wędkowanie najbardziej lubię te wyjazdy, gdzie w ogóle nie ma wody, ale jest ognisko – tyle mi wystarcza.
    Tak sobie z, nowopozyskanym,teściem gaworzymy i dochodzimy do wniosku,że Ty Bombel masz rację...Podobnie jest z żeglowaniem...żentelmieny pływają tylko na pełnych,coby trunek się nie rozlał,po co się ształować ...zaraz trzeba rozształować ..lub odwrotnie,bo przecież ,w tym wszystkim,najważniejsze jest ,i tak,....OGNISKO..!

Pzdr
    Andrzej

Sorry ,Kasandro,za lekkie OT..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

piękne kolory

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów