Close

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 96

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miodzik Zobacz posta
    No i dodam, że mam takie subiektywne odczucie jakby matrix się po aktualizacji poprawił jakoś jakby mniej przepala..
    Autosugestia
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie 1.11

Sofcik zmieniony na razie nie zaobserwowałem zmian, trzeba popstrykać może jakieś nowe spostrzeżenia, co do kabelka USB 3m to potwierdzam przy niektórych płytach głównych potrafi się S...

Domyślnie

jest to soft do d80-ki który w niczymy nie pomaga a nawet psuje przynajmniej u mnie tak jest.Wjechalem na 3 dni w góry użytkowałem go całkiem dużo i w menu miałem 0% baterii a na górnym wyświetlaczu było z 80% więc po instalacji występuja tylko i wyłącznie błędy NIE POLECAM
    Nikon D80+Nikkor 18-70 F3.5-4.5
    Mikołaj

Ostatnio edytowane przez Valwit ; 02-10-2008 o 15:40
    podpis nieczytelny

Domyślnie

wiem o tym że jest taka możliwość ale sam Nikon ostrzega przed robieniem tego ponieważ może to uszkodzić aparat i będzie trzeba go oddać do serwisu a taka naprawa softu też swoje kosztuje
    Nikon D80+Nikkor 18-70 F3.5-4.5
    Mikołaj

Domyślnie

tak, zupelnie tak samo jak ostrzega przed wgraniem dowolnego firmware. niemniej to twoja decyzja
    podpis nieczytelny

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piekary Śląskie

Domyślnie

Mam ten soft kilka dni i nie zauważyłem błędu opisanego przez mikiki92
    |D80| |Nikkor 18-200mm VR| |Manfrotto 055XPROB + 804RC2| |B+W Slim KSM C-POL MRC| |UV Hoya PRO1 Digital| |SanDisk 8GB Extreme III|

Domyślnie

A u mnie migała ta bateryjka. Raz na kilka ujęć i tylko z Nikkorem 18-200. Wkurzające to było. Chcesz zrobic zdjecie i nie mozesz, bo bateria za słaba. I trzeba aparat na off/on i juz ok.
    Nikon D80 + śmieci, I jeszcze D300 teraz mam.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piekary Śląskie

Domyślnie

Mam Nikkora 18-200mm i u mnie nie było podobnych sytuacji. Wgrałem firmware 1.11 i też nie mam z nim problemów a foce dziennie, także na 100% zauważyłbym że jest coś nie tak.
    |D80| |Nikkor 18-200mm VR| |Manfrotto 055XPROB + 804RC2| |B+W Slim KSM C-POL MRC| |UV Hoya PRO1 Digital| |SanDisk 8GB Extreme III|

Domyślnie

tez mialem tak jak Maciek321. chociaz u mnie nie dosc ze bateria migala to jeszcze bylo f-- przecieranie stykow nic nie pomagalo ale na szczescie od dluzszego czasu nic takiego sie nie pojawia. na ile jest to zasluga nowego softu to nie wime bo problem zniknal jeszcze przed jego wgraniem.
    a mikki92 moze zle aktualizowales i stad te bledy?
    Nikon D80|N18-200|N50 1.8|MB-D80

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów