Szukaj
Arkadiusz Pytlas vel golden
No cóż...
nasz Klient, nasz Pan...
Dxxx Fx Fxx Pxxxx
Hehehe... wesołe
4 fajne![]()
za prz3mowesołe
ps swietnie wyszedł młody na 2 z taką pozą mógłby wziąść udział w castingu do "karate kid 9 ostatnie starcie"![]()
dzięki za radosny wieczór
żona dołącza się do podziękowań
najpierw załadowała się 2 i już "lałem"
przy 3 leżałem na biurku
4 leżałem pod biurkiem
dobrze budowane napięcie.- ten znak jest kluczem do prawidłowego odczytania powyższego.
Na serio: kłopot z tymi kadrami jest taki, że ludzie na nich wyglądają na nich karykaturalnie, a nie wesoło
1 mogę kupić: młodzi i świadkowie uchwyceni w akceptowalnych fazach ruchu.
reszta do fotożartu
POZDRAWIAM
myślę co piszę
Często podczas takich zdjęć młodzi wyglądają nie wesoło, a śmiesznie. Poza tym odbiór psuje to, że wrzuciłeś 5 skaczących zdjęć i ani jednego "normalnego" - nie wiadomo, jak ci ludzie wyglądają jak stoją (z wyjątkiem Panny młodej i świadkowej).
5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8
Tym razem wrzuciłem tylko takie "skaczące" bo generalnie jest dużo tych "normalnych" wypieszczonych
zdjęć i to że akurat pokazałem takie zdjęcia nie oznacza że nie mam też tych "normalnych"
- bo po tych komentarzach to wydaje mi się że co niektórzy są przekonani że młodzi mają tylko zdjęcia
"skaczące" i żadnych innych![]()
Chodziło mi generalnie o to jaki jest odbiór m.in. właśnie takich śmieszznych zdjęći dlatego tylko takie zdjęcia zamieściłem
pozdrawiam
Arkadiusz Pytlas vel golden
jesli młodzi tak chcą to co za problem ,ja sam ten temat toleruje i zawsze coś z podskoku dam do albumu ,z umiarem aczkolwiek to taki trend i zapewnie przeminie szybko.
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
dla mnie takie zdjęcia są kompletnie bez sensu, ale skoro młodzi chcieli...
Skontaktuj się z nami