Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Yosemite 2

Domyślnie Yosemite 2

dziękuję za te pozytywne, jak i negatywne komentarze do pierwszej fotki. oto druga z serii, bez obróbek; (poza obniżeniem (!) kontrastu .

Nie wiem tyle, ile wie Bóg, ale na pewno wiem tyle, ile Bóg wiedział, gdy był w moim wieku...

Domyślnie

Prawie caly klimat psuje swiatlo. Tak to odbieram.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Światło wygrywa i ....magenta...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

bombel
    Gość

Domyślnie

Dajcie spokój, autor zaraz na Was napadnie, że 'tam tak naprawdę było'. Na mnie już napadł.

Domyślnie

Tam tak faktycznie było naprawdę Cóż więcej rzec mogę Bombel, nie histeryzuj
    Nie wiem tyle, ile wie Bóg, ale na pewno wiem tyle, ile Bóg wiedział, gdy był w moim wieku...

Domyślnie

Napadanie jest BE
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Prawie caly klimat psuje swiatlo. Tak to odbieram.

ale mz tutaj chyba jest lepszy kadr ,natomiast fotka aż świeci - a tłumaczenie się ze tak tam było niczego nie zmienia

aparat to taka maszynka w której mozna pogrzebać w ustawieniach ,na szkło nakręcić filtry - powiem tylko ze to fotograf ocenia warunki panujace na miejscu focenia i to on podejmuje decyzje czy focić w takich warunkach czy tez nie - jezeli podjałes decyzje na tak i pokazałes te fotki na forum ,to nie spodziewaj sie innej oceny aniżeli takiej która wynika z tego co jest na zdjęciu

ps.naprawdę nie ma się za co dąsać ,jest to tylko lekcja fotografii - ponadto nikt Ci nie pisze ze fotka do kosza a to jest niewatpliwy plus

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów