Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: z Chałup

Domyślnie

Tak sobie na obu kadrach.
    Myślę,że niedługo ocipiejemy z zachwytu nad Twoimi pracami...

Najładniej w Chałupach jest na jedynce i ...ten piaseczek..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

bardzo fajnie Harb, szczegolnie jedyneczka To, co na pierszy rzut oka myslalem ze syfiory na monitorze, to kite-surfingowcy?
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    bardzo fajnie Harb, szczegolnie jedyneczka To, co na pierszy rzut oka myslalem ze syfiory na monitorze, to kite-surfingowcy?

ale odkopałeś - te ptaszki to właśnie żagielki

skoro to zrobiłes to wkleję wersje poprawione ,bez ptaszków ,lekko zmieniona obrobka detali ,przyciemnienie i ramki

1

2

bombel
    Gość

Domyślnie

Nie wiem co zrobiłeś i prawdę powiedziawszy nie wnikam - ale te poprawione zdjęcia są po prostu zajebiste! Być może wykończenie (ramka), która stwarza wrażenie dodatkowego światła, może jakaś obróbka, nawet nei chcę analizować... Po prostu jest przepięknie.

Za poprawione daję WIELKIEGO PLUSA!

Domyślnie

dla mnie nr 1, ale oba super Gratuluję!
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Nie wiem co zrobiłeś i prawdę powiedziawszy nie wnikam - ale te poprawione zdjęcia są po prostu zajebiste! Być może wykończenie (ramka), która stwarza wrażenie dodatkowego światła, może jakaś obróbka, nawet nei chcę analizować... Po prostu jest przepięknie.

Za poprawione daję WIELKIEGO PLUSA!

dzieki ,wydaje mi sie ze zamkniecie fotki w całość dało taki efekt (plus kilka zabiegów) ja tak mam ze po jakimś czasie lubię na fotkę spojrzeć i delikatnie poprawić to co mi umknęło za pierwszym razem

pozdrawiam

Domyślnie

Podobaja mi sie cienie na 1.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Niestety dość mocno odstaje od poprzednich (tych prezentowanych na forum). Niestety dla mnie nie to światło ... ale ... ostatnio było na prawdę sporo dobrej roboty więc odbieram to jako wypadek przy pracy

Pozdrawiam ciepło i do ... następnego zdjęcia
    Remek

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów