Close

Strona 20 z 47 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 470

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Musiałbym upaść na głowę aby dawać tyle za 50D skoro za prawie te same pieniądze jest D300...
    Mowimy o cenie sugerowanej przez producenta. Zobacz jaka byla w przypadku D300.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

cały czas piano nad tym jaki to 40D jest tani, a D300 drogi. Zobaczymy teraz jak będzie. Wyjdzie 50D z D90 i już canon nie będzie miał przewagi cenowej.
    Cena, cena, cena. A może popatrzeć na wszystko? Na posiadany system, obiektywy, lampę błyskową, wężyki, piloty, kabelki. Lubicie ciągle tak zmieniać?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

50D ma kosztowac 250$ mniej niz D300 [sugerowana cena 50d vs cena d300 z bhpv] w USA. Ale jak to sie przelozy na ceny w PL tego nie wiem i w sumie malo mnie to interesuje

Jacku wielu zmieniajacych ma dobra puche i jedno marne szklo i zmienia system zeby miec jeszcze lepsza puche i dalej marne szklo

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Ciekaw jestem jak to będzie z tą korektą u C.
    No to trzeba z jedną sztukę kupić i sprawdzić. Potem jeszcze jedną dla pewności, oraz kilka od znajomych i przygodnych userów. Zrobić statystykę na CB i wszystko jasne
    Ja sie juz na to nie piszę jak by co

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Lubicie ciągle tak zmieniać?
    Nie, pogadać sobie lubimy

Domyślnie

a ile drożej niż D90?

Ja sobie żartuję, bo ze względu na inne cechy aparatów to to są jednak różne body. Zestawianie tylko cenowo 50D z D300 czy z D90 jest bez sensu.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Ostatnio edytowane przez pn ; 26-08-2008 o 11:19
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    ... Jacku wielu zmieniajacych ma dobra puche i jedno marne szklo i zmienia system zeby miec jeszcze lepsza puche i dalej marne szklo
    A jak kupi odpowiednią przejściówkę, to ma tylko jedno kiepskie szkło Nikona i nawet do Canona może go podpinać.
    Jacek

Domyślnie

http://www.optyczne.pl/1202-nowo%B6%...Shot_G10_.html

Na Photokinie będzie ciekawie.G10 oficjalnie nie ogłaszali a tu.FF chyba jednak....
    D700 + parę zatyczek do korpusu.

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    .. Zestawianie tylko cenowo 50D z D300 czy z D90 jest bez sensu.
    Zwłaszcza, że znamy z tej trójki tylko jeden korpus i tak pewnie będzie przez kilka miesięcy

Strona 20 z 47 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów