Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Sarah

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta

... jak to porównać?
    Można, ba, nawet trzeba porównywać, gdyż na każdym z tych zdjęć jest ta sama osoba, jakże inaczej pokazana.

To, że to zdjęcie wykonane w plenerze, niczego nie tłumaczy.

Domyślnie

Nie wdajac sie w bezsensowne dysputy z poprzednikami - uwazam ze to jedna z najlepszych fotek YOZa

Opinie opieram na subiektywnym wrazeniu.
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Domyślnie

tlumaczy wlasnie ta(mniemam zamierzona) sytuacja. tu ma byc surowo ale i romantycznie. na swiecie jest miejsce dla wymuskanych zdjec glamour i dla romantycznych portretow.
    a jak widze po dokonaniach YOZ umie robic i to i to

Bonzo
    Gość

Domyślnie

mam ciemny monitor bo tak lubie i u mnie za ciemne są oczy i partie pod włosami dosłownie czarne plamy jeżeli taki był zamysł obróbki to ok po za tym uważam zdjęcia za udane

P.S
    Na tym zdjęciu modelka przypomina mi aktorke z filmu "MIŚ" zapomniałem jak ona się nazywa

Domyślnie

To jest świetny przykład "niedopowiedzianego" zdjęcia i dlatego mnie się podoba.
    red light, dark room...

Domyślnie

podoba się. może tylko te oczy jak węgielki nie do końca. IMO w tak bliskim portrecie oko wymaga nieco większej precyzji.

Domyślnie

Jaka przysłona i ogniskowa?
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAM1 Zobacz posta
    Bezsprzecznie ma, gdyż spowodował, że na jego widok, z wrażenia opadły mi wszystkie członki.

Chyba nie o to chodzi w portrecie młodej, ładnej dziewczyny?
    Póki co, głowa do góry!
    Z Twoją przypadłością dzisiejsza medycyna radzi sobie podobno całkiem nieźle.
    Nie ujmując niczego zdjęciom Yanoosha, Sarah z Jego zdjęć tak naprawdę nie istnieje.
    Mnie się podoba, nawet bardzo.
    NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boguslaw B. Zobacz posta
    Póki co, głowa do góry!
    Z Twoją przypadłością dzisiejsza medycyna radzi sobie podobno całkiem nieźle.
    Nie ujmując niczego zdjęciom Yanoosha, Sarah z Jego zdjęć tak naprawdę nie istnieje.
    Mnie się podoba, nawet bardzo.
    Tak naprawdę wady mojej fizyczności nie przeszkadzają mi aż tak bardzo, a jak będą to sobie coś przepiszę.

Powiadasz, "nie istnieje", być może i masz rację, ale psucie jej portfolio, wyrobionego przez Janusza, to chyba nieeleganckie, nieprawdaż?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów