Szukaj
Jak znajdziesz MS Win XP na procesory G4 to pewnie się da...a na g4 da sie ustawic boot loadera z XP?...Ale o ile mi wiadomo Windows XP nie był wypuszczony na żadne inne procesory niż Intel.
to G4 juz niet?
chodzi mi o laptopka do fotografii, zeby sobie w lozku poobrabiac np
z obecnego PC zrobil sie mediacenter i nawet do monitora jakos tak daleko jest![]()
tak, z druga polowa sie oglada filmyhehe
noo czas szybko leci
jak dzis pamietam jak pod koniec 2006 roku slyszalem od samka ze intel to chyba jednak nie)))) ale do rzeczy:
polecam macbook sam zadziwiajaco tanio kupilem w notebooki.pl
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
wiesz, dla mnie zadziwiajaco tanio to jest 400 funtow.
reasumujac, powerbook G4 pociagnie photoshopa?
kolega ma 15 cali i teoretycznie nie nazeka, a to jego jedyny komputer! ja mam jeszcze PC i on zostanie na bank, a male 12 cali sie przyda
Moze Cie zdziwie, ale Leopard'a 10.5 na zwyklym PC mialem jakies pół roku temu... instalacja troche mi zajeła (raptem 3x po ok.6h) no i pozniejsza wydajnosc byla srednia.... ale byla.... tak samo jak mam linux'a na PS3 - takie czasy.... nie zdziw sie, ale majac dzis Mac'a wlasnie instalowal bym Snow Leoparda 10.6...
Sam stoje przed dylematem co do "zdjec" kupic... .czy iMac 24" czy moze C2Q + jakis porzadny monitor.... jak mnie ktos przekona ze kolory na Macu beda OK takie jak na np. Eizo S2431W(H),
Bo do grania to służą konsole.... wiem bo mam wszystkietylko czasu brak...
Skontaktuj się z nami