Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Umocnienie

Domyślnie Odp: Umocnienie

dla mnie nr 3, lubię soczyste
    to szkiełko wszystko potrafi...

Post Odp: Umocnienie

A ja wybieram nastrój nr 1.
    Fota świetna więc mogą podobać się wszystkie wersje.

Gratuluję.
    NIKON - system

dziękuję wszystkim za opinie i odwiedziny , ponieważ jestem spontan i często wrzucam fotki na gorąco to troszeczkę poprawiłem nr 2 i nr 3 - niebo i detale

pozdrawiam

jednak b/w najbardziej pasuje do przedstawianego tematu - ale ja sie nie znam

bardzo ciekwa praca, dobry warsztat ...
    pozdrawiam.

A ja jestem za wersją BW, choć i w kolorze wygląda to bardzo ładnie. Po prostu bardzo dobra fota.
    , Mamiya RZ 67 PRO II, Nikon F 90X, D300, 10 kg szkła

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Harb - w pełni gratuluję trójki. Jest taka jak lubię, treściwa a nie przegadana, kolorowa ale bez przerysowań, wyważona...
    Otóż to!

Ja tam sie nie znam ale jak dla mnie troche zbyt mało wyrafinowane zjdęcie, ot jakies pale i kamienie, emocji to nie wzbudza, poprawne technicznie i wszystko.

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Ja tam sie nie znam ale jak dla mnie troche zbyt mało wyrafinowane zjdęcie, ot jakies pale i kamienie, emocji to nie wzbudza, poprawne technicznie i wszystko.
    witaj Lecter - szanuję Twoją opinię kazdy ma prawo do własnych wyborów

ja to widzę tak , zdjęcie jest prawie elementem architektonicznym ale ponieważ nad samym morzem umiesciłem je tutaj - co do emocji wydaje mi się to trudne na tego typu ujęciu , a może nie mam jeszcze tyle umiejętnosci aby je potrafić wydobyć , mnie ujął sam klimat tego miejsca , takie niedopowiedzenie co jest za i po bokach tej palisady sama konstrukcja tego motywu - to wszystko ujęło i choć mało własnych zdjęć mi się podoba to to akurat - bardzo

pozdrawiam

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów