Szukaj
No no, to jeszcze mi zdradzcie jaka pasta powoduje wybielenie dziasel a szczegolnie rozjasnienie szpar miedzyzebowych. Uroczo to wyglada... Nie chce nic mowic ale tak wygldaja fatalne sztuczne szczeki...
Pozdrawiam
Michał,
no przecież to ironia i żart w temacie "sztuczny kolor zębów" napisany między wierszami.
Hasło dnia:
Chcesz mieć zdrowe, białe zęby...... używaj PS
.....rekomendowane przez Polskie Towarzystwo Stomatoliogiczne
obóz NIKONA
alez oczywiscie ze wiem ze to ironiaZlosci mnie jak ludzie chrzania porzadne zdjecia w PS. Bo teraz zdjecia bez PS sa passe wiec w druga strone... poprawmy wszystko nawet to co sie swieci jak psu ... na wiosne.
Takie smutne czasy nam nastały. A może nazwać je lepiej "sztuczne czasy". Wszechobecny plastik, perfekcja, nieskazitelny wygląd, odbierają nam człowieczeństwo. Wyobraźmy sobie portret starego himalajskiego szerpa bez jednej zmarszczki, bedzie śmiesznie, co? Zabierzemy mu całą urodę stanowiącą o surowości jego otoczenia i warunków życia. Zabierzemy mu jego historię i historię jego przodków.
Walczę z tą manierą odczłowieczania twarzy już od dawna jak widać nie sama i to mnie cieszy !!! Martwi mnie tylko to, że ludziska ten plastik kupują, zachwycają się nim i chcą się do niego upodobnić.
pozdrawiam
Irena
obóz NIKONA
Niestety na drugim i trzecim ujeciu modelka jest zolto-zielona
Mnie najbardziej rażą wypalenia...
Skontaktuj się z nami