Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Ada

Domyślnie

bylyby fantastyczne gdyby kontrast byl wiekszy. wygladaja na takie gdzie konwersja do skali szarosci im zaszkodzila

Domyślnie

@MikeP lubię takie mało kontrastowe, lubię łagodne przejścia, mocno kontrastowe fotki już mi się przejadły, jak zwykle zresztą jest to kwestia indywidualnych upodobań

na koniec jeszcze jedno

Domyślnie

Cała seria mi się podoba. Wszystkie zdjęcia trzymają poziom niczym Małysz w swoim czasie
    D700, D750, D800, N24-70, S35/1.4 ART, S50/1.4 ART, N50/1.8, N85/1.4

Domyślnie

Seria bardzo przyjemna. Brak kontrastu nie przeszkadza a wręcz wzmaga przyjemnośc oglądania.

Mnie jedynie nie leża kadry. Czemu ? A przytnijcie sobie z pierwszych 2 troche dołu i sami popatrzcie.... szczególnie pierwsze pasowałoby ciąć zaraz pod dłonią.... tzn IMO oczywiście :P

Domyślnie

W kolorze dużo lepsze

Domyślnie

Bardzo to wszystko ładniutkie.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

dzięki wszystkim za opinie, ostatnio byłem w starym zakładzie fryzjerskim gdzie na ścianach wiszą zdjęcia bardzo podobne do moich w związku z czym już wiem gdzie się nadają :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cygan Zobacz posta
    dzięki wszystkim za opinie, ostatnio byłem w starym zakładzie fryzjerskim gdzie na ścianach wiszą zdjęcia bardzo podobne do moich w związku z czym już wiem gdzie się nadają :P
    Nie przejmuj się: kiedyś to robili zdjęcia !
    pozdrawiam
    ff

Domyślnie

cóż...gratuluję udanego debiutu

Domyślnie

@grzegorzant ja się nie przejmuję to tylko taka humorystyczna dygresja

dzięki wszystkim za taki pozytywny odbiór

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów