bylyby fantastyczne gdyby kontrast byl wiekszy. wygladaja na takie gdzie konwersja do skali szarosci im zaszkodzila
Szukaj
bylyby fantastyczne gdyby kontrast byl wiekszy. wygladaja na takie gdzie konwersja do skali szarosci im zaszkodzila
@MikeP lubię takie mało kontrastowe, lubię łagodne przejścia, mocno kontrastowe fotki już mi się przejadły, jak zwykle zresztą jest to kwestia indywidualnych upodobań
na koniec jeszcze jedno
Cała seria mi się podoba. Wszystkie zdjęcia trzymają poziom niczym Małysz w swoim czasie![]()
D700, D750, D800, N24-70, S35/1.4 ART, S50/1.4 ART, N50/1.8, N85/1.4
Seria bardzo przyjemna. Brak kontrastu nie przeszkadza a wręcz wzmaga przyjemnośc oglądania.
Mnie jedynie nie leża kadry. Czemu ? A przytnijcie sobie z pierwszych 2 troche dołu i sami popatrzcie.... szczególnie pierwsze pasowałoby ciąć zaraz pod dłonią.... tzn IMO oczywiście :P
Bardzo to wszystko ładniutkie.![]()
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
dzięki wszystkim za opinie, ostatnio byłem w starym zakładzie fryzjerskim gdzie na ścianach wiszą zdjęcia bardzo podobne do moich w związku z czym już wiem gdzie się nadają :P
@grzegorzant ja się nie przejmuję to tylko taka humorystyczna dygresja![]()
dzięki wszystkim za taki pozytywny odbiór
Skontaktuj się z nami