Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: haze

Madziulek
    Gość

Domyślnie

ale piane bijecie znów
    to pokażcie te swoje wypłowiałe zdjęcia z lat 70 i oby były choć trochę tak dobre jak to

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madziulek Zobacz posta
    ale piane bijecie znów
    to pokażcie te swoje wypłowiałe zdjęcia z lat 70 i oby były choć trochę tak dobre jak to
    Magda, sorry, ale jak My bijemy pianę, to co Ty robisz?
    Poza tym czytaj ze zrozumieniem, bez emocji, kobiety nerwowej godnych.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Toż i ja nie powiedziałem, że złe, ale po co stylizować zdjęcie na połowę lat 70. to już nie pojmuję.
    wyjaśnij proszę, dlaczego nie pojmujesz takiej stylizacji i obróbki ?

Domyślnie

wyjaśnij proszę, dlaczego nie pojmujesz takiej stylizacji i obróbki ?
    Bo w wypłowiałych kolorowych, "orwoskich" zdjęciach nie ma żadnej magii.

Ot, co.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

ale piane bijecie znów
    Nie doczytałaś mojego posta do końca. Napisałem co sądzę o kadrze i sposobie sfotografowania modelki, jest ok i podoba mi się.
    Tylko nie rozumiem, po co w firmach produkujących aparaty i soft do nich, siedzi sztab ludzi, dobrze opłacanych i kombinujących jak zrobić żeby oddanie kolorów było jak najlepsze, skoro ludziom podoba się taka kolorystyka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurekb Zobacz posta
    Nie doczytałaś mojego posta do końca. Napisałem co sądzę o kadrze i sposobie sfotografowania modelki, jest ok i podoba mi się.
    Tylko nie rozumiem, po co w firmach produkujących aparaty i soft do nich, siedzi sztab ludzi, dobrze opłacanych i kombinujących jak zrobić żeby oddanie kolorów było jak najlepsze, skoro ludziom podoba się taka kolorystyka.
    Po to zeby na milion zdjec wymuskanych zrobić jedno w stylu orwodigital2008, ze smakiem, naostagią, i nutką zadumy ktora towarzyszyła dawnej kolejce po materiały foto... , zostanie jeszcze dla mnie do cholery choć jedna rolka slajdu czy nie...
    Pozdrawiam GRUPA FOTOKUJAWY

Domyślnie

lubie ninowe zdjecia

Domyślnie

Więcej magii jest w zdjęciach nie istniejących lub istniejących jedynie po Prywatnej Stronie Mocy!

Mnie się ta fotka podoba. Ma fajny klimat. I kolory też; uwielbiam takie stylizacje.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Ot, co.
    Magia jest - może nie każdy ją widzi. Jak czytam Twoje wypowiedzi to przypomina mi się taki wierszyk z dzieciństwa, którego sensem było, że dzwon taki głośny bo pusty w środku. Zazwyczaj jesteś krytyczny wobec innych, a swoich zdjęć nie prezentujesz czyżbyś był równie krytyczny wobec siebie? Czy nie chcesz rzucać takich pereł przed wieprze?
    SB900

Domyślnie

Nin'owe w 100% = bardzo dobre
    D7200

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów