Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Domyślnie

co normalnie niektorzy maja problemy i szukaja dziury w calosci to mnie juz smieszy w dziale glamour ;] a ty stig to juz stales sie w tym chyba ich ulubiencem... zamiast spogladac na calosc tego typu fotografii, to zaczyna sie ostatnio tendencja ze sie szuka wloska, plamki, sramki i ch**awianki za przeproszeniem . nie to zebym mial cos przeciwko krytyce, ale czy na tym polega krytyka i ocena fotografii? nie jestem zadnym autorytetem ale wydaje mi sie ze chyba nie...

(jezeli za'off-topowalem to z gory przepraszam)

Domyślnie

przyznaj się, że ciągnie Cię do Hasselka, bo tak te kwadraty serwujesz
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Thx Stig! Zawsze jak wystawiasz zdjęcie idę sobie zaparzyć kawę, bo wiem, że będzie uczta - dla oczu - mogę się rozmarzyć i pozachwycać - i dla ducha - mam przedni ubaw jak czytam komentarze co niektórych użytkowników, wiesz, takie nieprzemyślane pstryki ROTFL
    Pozdrawiam
    Janusz

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Bardzo fajna fotka lecz poprzednia bardziej do mnie przemawiała....

Domyślnie

jak zwykle świetna fota... podoba mi się światełko i poza - trochę nie podoba mi się cień pod okiem bo wygląda jak sine i rozchylone usta - tak jakby chciała coś powiedzieć. Kadr ładny i ładne kolory DOBRA ROBOTA

PS: stig - oglądam Twoje foty od niedawna ale mam wrażenie, że przywiązujesz dużą wagę aby pokazać ucho u modelki - jakby je specjalnie eksponujesz
    Pozdrawiam. Jacek.... --++Te bestie mają ogromne serca++-- http://foto.mjtech.pl
    D40X + Kit / Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G AF-S DX VR IF-ED / SB-800 i drobiazgi w CaseLogic'u

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Smok79 Zobacz posta

PS: stig - oglądam Twoje foty od niedawna ale mam wrażenie, że przywiązujesz dużą wagę aby pokazać ucho u modelki - jakby je specjalnie eksponujesz
    Choćby było ogromne i muskularne.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    No i bardzo dobrze, bo w dupie juz mam udowadnianie komukolwiek, ze sie myli. Bez obrazy prosze -- bo to nic osobistego, ale dziecinada mi zalatuja tego tymu pomysly. Szczegolnie jesli ktos nie potrafi sobie wyobrazic jak degraduja sie detale wilekosci 4 pikseli przy skalowaniu z 4200 do 800.
    ja mam takie pytanko. Jak to pozniej wyglada na papierze? Chodzi mi o to czy tez ciagnie "plastikiem"? Szczerze mowiac nie widzialem takiej foty na zywo na papierze. Poprostu chce zaspokoic swoja ciekawosc Pozdrawiam
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T&T Zobacz posta
    A co to wizarzysta jesteś? Mnie się podoba. Tak trzymać!
    odpowiadajac na pytanie.. tak jestem... ale pisze tylko swoja opinie niekazdymusi sie zgadzac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    przyznaj się, że ciągnie Cię do Hasselka, bo tak te kwadraty serwujesz
    Niee... Zbieg okolicznosci.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    ja mam takie pytanko. Jak to pozniej wyglada na papierze? Chodzi mi o to czy tez ciagnie "plastikiem"? Szczerze mowiac nie widzialem takiej foty na zywo na papierze. Poprostu chce zaspokoic swoja ciekawosc
    Nooo... Wczoraj akurat zrobilem odbitki 25x25 cm (niestety nie mam dostepu do wiekszej maszyny). Wyglada hmmm... no **********. Ale co mialbym innego napisac? Gdybym zwalil obrobke, to wiedzialbym o tym dobrze i do labu z tym nie poszedl.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów