Jakość tego cropa z okiem robi wrażenie.
Ciekawe ile jeszcze można powiększyć tego cropa (150%? 200% więcej?) aby uzyskać jakość cropa z 18-200VR przy 200mm?
Szukaj
Jakość tego cropa z okiem robi wrażenie.
Ciekawe ile jeszcze można powiększyć tego cropa (150%? 200% więcej?) aby uzyskać jakość cropa z 18-200VR przy 200mm?
Zamiast się chwalić na forum nowymi zabawkami, zaprowadziłbyś syna do fryzjera...Chyba, że On należy już do Krakowskiej Bohemy...
![]()
Jakość rewelacyjna, szkoda, że nie mam jeszcze tego D3...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Vadim ; 25-01-2008 o 21:31
Czornyj, dobijasz mnienie mogę się doczekać za swoim, a takie sampelki są dla mnie katorgą :P
opis w fazie przygotowań ...
Drań uparł się, że zapuści sobie włosy, a teraz za nic nie pozwala ich ściąć, bo laski ze starszych klas na niego lecą (chyba się gówniary za dużo pokemonów naooglądały).
A pstryczki naturalnie nie z D3, tylko zrobione takim przestarzałym, szumiącym i dawno wycofanym z produkcji zabytkiem, który z dobrego serca ocaliłem przed złomowaniem...
Czy ktos gdzies zaslyszal kiedy znowu pojawi sie w sklepach to szklo,bo przeciez czysta desperacja z tym czekaniem..
Ocipiec mozna ze tak powiem![]()
Ostatnio edytowane przez Browar ; 05-02-2008 o 21:48
D 300 - N 24-70D / T 12-24 PRO / SB - 800 / N 50 - 1,4 AFS
Najgorsze jest pierwsze 100 000 Zdjec
Browar, a nie wiesz co zrobić w takiej sytuacji? ...wypić kilka browarków na uspokojenie![]()
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
Skontaktuj się z nami