Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22
    bombel
    Gość

Domyślnie

Przypominam się delikatnie z tą niespodzianką!

Domyślnie

Witaj.

Tak, tak, pamiętam. Niespodzianka będzie, albowiem słowa dotrzymuję. Ostatnio czas, a raczej jego brak, stanowi naturalną przeszkodę jej zaprezentowania .

Pozdrawiam serdecznie T_P_

P.S. Nawiasem wspomnę, iż ostatnio kupiłem nowe szkiełko i nawet jednej klatki nie naświetliłem- załamka
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Tak, tak, pamiętam.
    OK, przyjąłem. W takim razie spokojnie i bez nerwów - sam miałem taki miesiąc, że ledwo zauważyłem święta. Pstrykałem tylko palcami, w dodatku zapowiada się już zawierucha, więc znowu będę nieczasowy.

Pozdrawiam i spokoju życzę, spokoju (sobie też)!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    ...Pstrykałem tylko palcami, w dodatku zapowiada się już zawierucha, więc znowu będę nieczasowy. Pozdrawiam i spokoju życzę, spokoju (sobie też)!
    Sądzę, że masz na myśli aurę, która ostatnimi czasy nam doskwiera, a nie ...?

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Ladne, cieple takie.......

Pozdrawiam
    Canon

Domyślnie

Dzięki .

Pozdrawiam T_P_

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Sądzę, że masz na myśli aurę, która ostatnimi czasy nam doskwiera, a nie ...?
    Hehe, gdybyż to było tak łatwo, jak przeżycie zawieruchy zimowej... Byłoby pięknie, po prostu pięknie!

Spodziewam się zawieruchy z terminami i deadline'ami niestety, a to już nie są przelewki.

Domyślnie

Życzę Ci wytrwałości i spokoju, a cel z pewnością będzie osiągnięty . Cóż, muszę kończyć, albowiem jutro będę nieprzytomny...

Dobrej nocy T_P_

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Przypominam się...
    Zapraszam http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=46327

Pozdrawiam T_P_

Domyślnie

Dobre zdjęcie, ładne kolorki ale cosk mało wyostrzone albo mi się oko wypsło!.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów