Szukaj
To są "święte" słowa po co mi 500 "wycyckanych i superdopieszczonych" fotek testowych skoro one nic nie wnoszą do tematu - najlepsze fotki testowe to te strzelone spontanicznie w różnych warunkach - takich jakie sami spotkamy chodząć z aparatem (wiadomo ci co siedzą tylko w studiu będą czekali na dopracowane warunki itd. bo w takich będą pracować)
btw. porównania z 5D to jakaś choroba chybachyba nie poto nikon wypuszczał nowe puchy żeby dorównały staremu ponieką canonowi, tylko żeby go przeskoczyć - przecież to normalne że canon wyprodukuje coś na miejsce 5D i zapewne będzie to miało ze 2 procesory FF + gadżety w stylu wbudowanego wireless lub blotooth, czyszczenia matrycy czy live view - przecież to najzupełniej normalne - i wtedy będzie z czym porównywać
![]()
Ostatnio edytowane przez peecee ; 02-12-2007 o 17:10
No ja tez juz mam swojego..szkoda że za oknem ciemno.
Powiem Wam jedno - jestem oczarowany ta szybkoscia AF![]()
... a ja nie mam i nie wiem kiedy bede mial.
Do tego gumy z D200 odpadly i podoga do d...
A i jeszcze nic ciekawego nie ma w necie do poczytania.
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Active D-lighting tez po pierwszych testach wydaje mi sie trafionym rozwiazaniem - mysle, ze dzieki niemu bedzie mniej zabawy przy obrobce,
Calme daj jak możesz fotkę pt: portret od pasa z odrobiną otoczenia (z AD-lighting i bez)
jak przekłada się ten AD-L na jakość obrazu (szumy, itp)?
...miałem jeszcze poczekać z zamówieniem 300ki, ale chyba zrobię to pojutrze
...mam nadzieję, że długo nie będę musiał czekać![]()
:::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
:: wedding photography [http://looanah.com] ::
:::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
Skontaktuj się z nami