Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie kolejne wspinaczkowe...

Witam
    Oto kilka fotek z zawodów bulderowych HUDY CUP w Czechach...
    miłego oglądania i zapraszam do komentowania, szczególnie "znawców tematu"

Pozdrawiam, Michał

Domyślnie

Znawcą tematu to ja nie jestem, ale raczej, w przeciwieństwie do poprzedniej serii, mi się nie podobają. Kadry nieprzemyślane, przypadkowe i chaotyczne. Ale następnym razem pewnie będzie lepiej.
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

chciałbym w tym miejscu wyrazić moją głęboką solidarnosc z poglądami przedmówcy...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Słabiutko...tylko jedynka się broni, w pozostałych za dużo przypadkowości w kadrach oraz "bałaganu"... no może jeszcze ostatnie na + za widoczną na twarzy wspinacza walkę...
    Olympus XZ-2

Domyślnie

A moim zdaniem fotki są dobre. Wiem jak ciężko zrobić dobre zdjęcie jak zawodnicy próbują Swoich sił na baldzie a wokół nich jest całe mnóstwo osób które je asekurują, przyglądają się czy właśnie robią fotki dlatego też podobają mi się
    Miałem się tam wybrać ale niestety... nie dało rady.
    Zabawa pewnie była przednia
    Nikon

Domyślnie

Poprzednia seria zdecydowanie ciekawsza. Ale ja nie lubie boulderingu więc mogę być nieobiektywny
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszael Zobacz posta
    Wiem jak ciężko zrobić dobre zdjęcie jak zawodnicy próbują Swoich sił na baldzie a wokół nich jest całe mnóstwo osób które je asekurują, przyglądają się czy właśnie robią fotki
    Nie wydaje mi się.
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Le Sir Zobacz posta
    Nie wydaje mi się.
    Byłem już na kilku takich imprezach i wiem jak to wygląda...ale oczywiście możesz mieć odmienne zdanie.

pozdrawiam
    Nikon

Uprawnienia umieszczania postów