Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie ACDSee 7 - czyta nasze NEFy!

Jest już całkiem nowy ACDSee 7.
    • jest znacznie szybszy od poprzednich wersji
      obsługuje format RAW kilku producentów (w tym Nikona! )
      posiada bardzo przydatną dla mnie funkcję porównywania kilku zdjęć (w celu wyboru najlepszego ujęcia z serii)
      jest obleśnie niebieski! (w standardowym niebieskim xp)

Niestety cena aktualizacji z wersji 6 jest powalająca (40 ojro), więc na razie poczekam

Domyślnie

Mam mam mam.Ładny))
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adik
    Mam mam mam.Ładny))
    Heh.. ja na razie próbuję dowiedzieć się od ACDSystems, czy mogę zapłacić w dolarach.. byłoby parę groszy taniej

Domyślnie

Jest dostępny trial.
    Cena w $ 50 upgrade i 80 powerpack.

http://www.acdsystems.com/English/index.htm

Domyślnie

Minęły dokładnie dwa tygodnie od czasu, gdy wysłałem maila do ACDSystems z wyrazami niezadowolenia z powodu faktu, iż muszę wydać 40 euro na wersję 7, podczas gdy zaledwie 3 miesiące wcześniej kupiłem szóstkę za 50 euro.

Już miałem pisać ciężką tyradę (w końcu kto cierpliwie czeka dwa tygodnie na odpowiedź! ), ale brakowało czasu.

Tymczasem dzisiaj otrzymałem mail następującej treści:
    Dear Slawek,
    Thank you for your email.
    Your purchase falls outside the 30 day window for a free upgrade.
    However, in the interest of Good Customer Service, I will send you a free download of the ACDSee 7 program.
    That email should arrive shortly.

Thank you,
    Paul
    W kolejnym mailu przyszedł kluczyk i aktywowałem swoją siódemkę. I cóż mogę powiedzieć. Jestem pod dużym wrażeniem podejścia tej firmy do zadowolenia klienta. Będę dalej polecał ich produkt, co zapewne przewidzieli oferując taki bonus

W mojej firmie często obserwuję jak bardzo konsultanci w Biurze Obsługi Klienta potrafią być elastyczni i tak wszystko poukładać, by to Klient wyszedł ze "starcia" zadowolony. Dziś miałem bardzo rzadką okazję przekonać się, że jednak istnieją podobne firmy

slawek-

Domyślnie

Slawku, to bardzo budujace. Oby wiecej takich firm...

Domyślnie

Jako, że bardzo nieczęsto spotykam takie traktowanie klienta, a należy je promować to napiszę krótko o innej dobrej 'firmie'.

Mowa o panu Tomku Jaworskim, znanym także jako tommy_j. Chyba nie muszę przedstawiać.

Jakiś czas temu (jak niektórzy może pamiętają) padł mi mój Microdrive 1GB. Po wymianie maili z której wynikało, że oddanie tego do serwisu może nic nie dać, zdecydowałem się na wysłanie dysku do specjalistycznej firmy (za pośrednictwem Admina - jeszcze raz dzięki Piotrze ).

Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, gdy w następnym mailu Pan Tomek zaproponował pokrycie połowy kosztów naprawy! Wszystko to, przy wciąż możliwej do zrealizowania niemieckiej gwarancji.

To jest osoba, którą będę polecał każdemu, kto zdecyduje się na zakup sprzętu foto kanałami innymi niż sklepowe. Oprócz nieszczęsnego MD kupiłem u niego również SB-800 i pośrednio 50/1.8.

Wielkie brawa za podejście. Polecam!

Domyślnie

Wiec przy okazji i ja napisze dwa slowa na temat Tomka, wlasciwie to jedno: ekstraklasa Zreszta dzieki prywatnym rozmowom, kilka osob juz mialo okazje poznac Tomka i Jego rzetelnosc. W tym konkretnym przypadku bardzo zluje ze nie udalo mi sie pomoc, ale w takiej sytuacji Tomek stanal na wysokosci zadania...

Domyślnie

Hmmmmmmm.Ja nic niepowiem.Tommy_J rzadzi....
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów