No właśnie nie ma. Chyba, że nie zauważyłem.
Szukaj
No właśnie nie ma. Chyba, że nie zauważyłem.
Jacek
to z tymi dwoma kompami to ktos biegly w paragrafach powininen sprawdzic. w niemczech kupiony soft jest moja wlasnoscia i nawet jesli nikon zastrzega sobie ze 2 kompy maks to ja jako wlasciciel mojej kopii cnx moge ja sobie na 18 kompach zainstalowac. tyle ze jedynie ja moge uzywac.
podpis nieczytelny
nie bądź tego taki pewny, że możesz - i tak jest dobrze że można na dwóch zsinstalować, bo kiedyś można było tylko i wyłącznie na jednym i lipa była, a teraz można np. z NXa czy innego Corela korzystać zarówno na laptopie jak i na stacjonarnym kompie przy zakupie jednej licencji
szkoda, że to już nie to samo forum...
IMO poszli na łatwiznę i triale wszystkich wersji zapisują w rejestrze windows jakąś pewną - identyczną dla wszystkich wartość.
A wystarczyłoby by każda kolejna wersja zostawiała swój znacznik, a przy próbie instalacji był sprawdzany warunek, czy była instalacja wcześniej i czy ta instalacja to była identyczna lub nowsza wersja, od właśnie instalowanej czy nie? Jeśli nie, czyli była starsza to trial powinien się zainstalować i działać poprawnie.
Ale to między nami forumowiczami. "Specjaliści" Nikona nie po to biorą kasę bym im ja, skromny szaraczek, nieprogramista, doradzał. Ludzie sobie i tak sami radzą.
jeśli zmienisz datę, nawet 10 sek. po instalacji triala to już właśnie zakończyłeś jego używanie![]()
Skontaktuj się z nami