JEDYNKA bardzo ładna...
Szukaj
JEDYNKA bardzo ładna...
Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon
no niestety sa lekko nieostre moja wina i zabawy w ekstremalną fotografię światło zastane i ciemny obiektyw...cóż czasami mam szalone i dziwne pomysły
no ale pewnie kiedyś powtórzę taką sesję w takim klimacie
i nie rozumiem jak można traktować człowieka neatimagem przecież to zbrodnia!
Nie sądziłem że przyjmiecie te zdjęcia tak przychylnie hehe
Pozdrawiam
jedynka jest totalnie totalna.. swietne.. zresszzta.. widac robote analoga..zazdroszcze![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
... i nie wódź nas na pokuszenia... i na wzroku odwrócenie ...
jedynka dla mnie diabolicznie ... pięknie![]()
No no... jestem pod wrażeniem ... jedynka powala z nóg
D7200
fajnie sie oglada, tyle ze imo 4 wybija serie z szyn. o wiele bardziej kontrastowe i ostre jak zyletka, podczas gdy inne sa programowo nieostre![]()
mila dla oka kolorystyka 1, nawiazujaca do crossa
puszka, krotkie zoomy, stalki, sabina, sol, tequilla, cytryna, slingshot 300
A mnie się nie podobają.
1 bardzo dziwna. Nagie ręce do woalki? Sorry ale nie. Do tego mętne oczy, dziwne usta - trochę jakbyś jej papierosa wyretuszował. No i co ta ręka właściwie tam robi?
2 nieciekawe. Mógłby to być akt ale nie jest. Właściwie na początku myślałem, że jest, tylko że sutek ktoś odgryzł... A światło? Dlaczego aż taki kontrast? A jeśli już tak ma być to czemu ucho jest tak mało kontrastowe?
3 jak po przedawkowaniu koki. Oczy są już trupie.
4. te białe oczy i końskie zęby to tak naturalnie, z filmu, wyszły?
5. może bym i pokazał takie zdjęcie ale gdyby to był backstage.
Nie przejmuj się tym co wypisuję. Większości się podoba!
Doskonaly nastroj. Lubie takie ciasne kadrowania.
Pozdrawiam
Jerzy
Nawet mi się nie chce przyglądać ani czytać postów bo jestem najebany ale widze że masz takie fajne coś w swojej sztuce. Podkreślam, sztuce, hej.
Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|
Tomaszek nom cieszę sie że się nie podoba ale na przyszłość nie pisz więcej takich rzeczy "końskie zęby" to jest nietaktowne i nie kulturalne...i to nie są końskie zęby...zachowuj się...
Dzięki że wyraziłeś swoją opinię ale serio kultury troszkę...
Radosso Sztuce? hmmm no nie rozumiem...
Skontaktuj się z nami