Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 161

Wątek: Capture NX 1.2

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    No właśnie nie ma. Chyba, że nie zauważyłem.
    Niestety jak ktoś pobrał 1.2, to przechlapane bo jednocześnie zaakceptował warunki licencji w jęz. polskim. Chyba, że ta wersja jest już na płytach... Nawiasem mówiąc przeczytałem tę licencję i okazała się isotna dla mnie rzecz, iż obejmuje dwa komputery.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    Niestety jak ktoś pobrał 1.2, to przechlapane bo jednocześnie zaakceptował warunki licencji w jęz. polskim. Chyba, że ta wersja jest już na płytach... Nawiasem mówiąc przeczytałem tę licencję i okazała się isotna dla mnie rzecz, iż obejmuje dwa komputery.
    cały czas było na dwa komputery, ale... legalna jest tylko instalacja na dwóch kompach, program nie może być równocześnie wykorzystywany na dwóch kompach
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

to z tymi dwoma kompami to ktos biegly w paragrafach powininen sprawdzic. w niemczech kupiony soft jest moja wlasnoscia i nawet jesli nikon zastrzega sobie ze 2 kompy maks to ja jako wlasciciel mojej kopii cnx moge ja sobie na 18 kompach zainstalowac. tyle ze jedynie ja moge uzywac.
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    to z tymi dwoma kompami to ktos biegly w paragrafach powininen sprawdzic. w niemczech kupiony soft jest moja wlasnoscia i nawet jesli nikon zastrzega sobie ze 2 kompy maks to ja jako wlasciciel mojej kopii cnx moge ja sobie na 18 kompach zainstalowac. tyle ze jedynie ja moge uzywac.
    nie bądź tego taki pewny, że możesz - i tak jest dobrze że można na dwóch zsinstalować, bo kiedyś można było tylko i wyłącznie na jednym i lipa była, a teraz można np. z NXa czy innego Corela korzystać zarówno na laptopie jak i na stacjonarnym kompie przy zakupie jednej licencji
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

niekoniecznie:

"This license is not a sale of the SOFTWARE and you do not become the owner of the SOFTWARE through your purchase of any product and/or use. Nikon and/or Nikon's licensors retain ownership of the SOFTWARE and all copies thereof and all related intellectual property rights, and reserves all rights not expressly granted to you under this Agreement."

"You authorize Nikon to collect from your computers certain identifying information about your computers (i.e.,
    the operating system, CPU, and terminal ID) as well as information about the SOFTWARE installed (i.e., the
    product key, name, and version and the region and language codes) for the sole purpose of tracking your
    compliance with this Agreement. Nikon will not collect any personally identifiable information from your
    computers during this process. If you do not consent to the collection of this information, you may not install or
    use the SOFTWARE."

"The license to the SOFTWARE will terminate automatically without notice from Nikon if you fail to comply with any provisions of this license. Upon termination, you must destroy the SOFTWARE and all copies thereof immediately."
    Ostatnio edytowane przez danz1ger ; 19-09-2007 o 06:08
    NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boguslaw B. Zobacz posta
    niekoniecznie:
    tekst EULA znam. niemniej prawo jest tutaj nadrzedne
    podpis nieczytelny

Domyślnie

tekst EULA znam. niemniej prawo jest tutaj nadrzedne
    gdybys mogl sprecyzowac.

to, ze nikon zastrzega sobie prawo do wlasnosci software'u to mi zwisa, ale nie podoba mi sie wymuszanie zgody na "grzebanie" w moim komputerze.
    NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boguslaw B. Zobacz posta
    gdybys mogl sprecyzowac.
    mowa byla o prawie w .de: program za ktory zaplaciles jest twoja wlasnoscia. mozesz go sobie uzywac jak zechcesz. dodatkowo na twoja korzysc dziala fakt ze przed zakupem nie masz praktycznie mozliwosci zeby zapoznac sie z tekstem eula, wiec moga tam sobie pisac co chca.
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    ta wersja jest juz na plytach ,zamowilem

Uprawnienia umieszczania postów