Close

Strona 9 z 17 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 161

Wątek: Capture NX 1.2

Domyślnie

ale nie ma problemu, po każdym postawieniu systemu z kopii bezpieczeństwa na której nie był instalowany NX daje sie ponownie zainstalować, zresztą jak każdy inny program z ograniczeniem czasowym, co do kopii bezpieczeństwa pisałem o tym już nie raz, postawienie systemu od nowa zajmuje 10 minut plus około 5 przed i 5 po na zgranie dokumentów, ważne żeby wgrać wszystkie niezbędne programy i drivery przed jej zrobieniem, nie wyobrażam sobie marnować tyle czasu przy każdej instalce
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Dokładnie tak i dodam jeszcze, że kopię bezpieczeństwa można zrobić nawet w tak prymitywny sposób, że spakować potrzebne katalogi z dysku jakimś programem do archiwizacji np. WinRar-em i w razie awarii po prostu je podmienić. Nic prostszego.
    tak, powodzemia z odzyskiwaniem w ten sposób systemu windows xp jak Ci padnie , jak Ci się uda bez użycia innego kompa i instalacji nowego windowsa to będzie miło , a jak jeszcze korzystałeś z pozabezpieczanych folderów i Ci się to uda to masz u mnie dużą wódkę
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Zawsze mi się to udaje, bo korzystam do tego z innej instalacji systemu, z innego dysku i idzie jak po maśle, więc możemy się już umawiać na wódeczkę. A 'odbezpieczyć' 'zabezpieczone' pliki, to żaden problem.
    czytaj uważnie - musisz miec inny system (co zresztą napisałeś), aby skorzystac z Twojej metody stąd jest ona mało przydatna dla posiadaczy pojedynczych dysków (partycji), a co do wódeczki możemy się umówić, ale nie zasłużyłeś

Domyślnie

Nie no, ja zakładam, że ten ktoś nie jest zupełnym laikiem i ma w zanadrzu dysk ratunkowy np. na KNOPPIX-ie, albo innym podobnym, nie myślę o twardzielu, choć ja walę z twardziela. Często bywam na Śląsku, tak więc czemu nie.
    a ja zakładam najgorszą możliwą sytuację - potem jest mniej rozczarowań , jak tylko będziesz u nas to daj wczesnoiej sygnał PMką (jako uzależniony od czarnego forum sprawdzam je co chwilę )

Domyślnie

No widzę, że dyskusja rozgorzała na dobre!
    Ale może ktoś wytłumaczy taką sytuację: mam win xp, instaluję NX 1.1, dziala przez 30 dni, nastepnie instaluje NX 1.2 i nie dziala, Ok to rozumiem. Ale zmieniam dysk, formatuje go, nigdy wczesniejnie nie bylo na nim NX, instaluje win XP i NX 1,2, i co? NX nie uruchamia sie!!!! Wyswitla sie komunikat, ze czas korzystania z wersji trial minął!!! Co wy na to???

Domyślnie

Ponieważ dyskusja zaczęła schodzić na tematy nieeleganckie, to przypomnę, że na forum o piractwie się nie rozmawia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Ponieważ dyskusja zaczęła schodzić na tematy nieeleganckie, to przypomnę, że na forum o piractwie się nie rozmawia
    Przepraszam, co złe, to nie ja. Swoje posty usunąłem. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez david555 ; 06-09-2007 o 01:37
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Swoje posty usunąłem. Pozdrawiam
    I ja też
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Ja właśnie "wysupłałem" te 460 zł i czekam na przesyłkę... Żegnajcie triale, witaj spokojna obróbko...

Domyślnie

a jest moze instrukcja do NX1.2 w jezyku polskim w pdf?
    pixel 4a

Strona 9 z 17 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów