Nie no ja mam też leki uśmiech pod nosem jak widzę tych dzieciaków w mundurach, ale tu podejrzewam nie wszyscy z prześmiewców mieli okazję powycierać się na poligonie, ale najbardziej aktywni w loży szyderców![]()
Szukaj
Nie no ja mam też leki uśmiech pod nosem jak widzę tych dzieciaków w mundurach, ale tu podejrzewam nie wszyscy z prześmiewców mieli okazję powycierać się na poligonie, ale najbardziej aktywni w loży szyderców![]()
a7c + 24 1.8 + 35 1.8 + 75 1.8 + 24-70 + 28-200
Lepiej zmieńmy temat, bo zaraz tu z chrzęstem wkroczy zasłużony ciężkozbrojny i oskarży nas o przynależność do jakiegoś TWA...
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Ale taka "mundurówka" przynajmniej jakby doszło do czegoś nie zdziesiątkuje się pierwszego dnia od samego macania broni, fakt że na diecie kurczakowej z ryżem i jarzynami mogą się znać wybitnie![]()
O! To do mnie było?
No dobrze - i owszem miałem okazję powycierać się i to nie raz.
Nie przeczę, że takie OT jest potrzebne, tylko z wyposażeniem na poziomie Gwardii Narodowej US. Chyba wiesz, co to oznacza? Tyle, że do tego potrzebne są trzy rzeczy: kasa, kasa i kasa.
Jeśli to będzie partyzantka z kałachami, to ile czasu jej dajesz na przetrwanie w czasach, kiedy byle ruski pluton dysponuje termowizją i ładunkami termobarycznymi?
Ale ok, Wojtek ma rację. Kończę dobrze nie zaczęty temat.![]()
Bo wiesz, OT jako OT.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
No Wojtek ma racje. Min. do Ciebie, ale nie tylko. Co do termowizji i innych gadżetów. Połóżmy się i nie róbmy nic, a najlepiej wyjedźmy wszyscy do Anglii na zmywak albo gdzieś. Jak mocniejszy kraj napada na słabszy, to kto ponosi za to odpowiedzialność? No ten słabszy, bo swoją słabością sprowokował tego mocniejszego.
- - - - kolejny post - - - - - -
Nie miałem. Miałem krótszy, ale wyobrażam sobie. Szacunek.![]()
a7c + 24 1.8 + 35 1.8 + 75 1.8 + 24-70 + 28-200
To inaczej.
Żebyśmy przetrwali, potrzebna jest mocna gospodarka i mocna armia.
Harcerze-patrioci pójdą do odstrzału. Chociaż kto wie, może właśnie o to chodzi?
No dobra - koniec.
Skontaktuj się z nami