Szukaj
A jaki model posiadasz?
Ale tak jak już napisałem, hardwareowo są ok (niektóre model to jednak porażka), jeśli zaś o Software chodzi, można się nieźle naciąć.
Jeżeli masz model, który dostarczany był z Recovery CD to z instalacją Win nie powinieneś mieć problemu.
Ale uwierz mi że z nowszymi modelami już tak łatwo nie jest. Ale to jest tylko przykład.
Kompatybilność to druga sprawa![]()
Co do Hardwareu, to najlowsze Notebooki takie jak 8710w czy też 8510w kuszą swoimi parametrami, ale znając politykę tej firmy nie skusiłbym się na HP
Pozdrowienia
Poczekaj do jesieni: wg analityków branży laptopy będą mocno spadać cenowo: dorwiesz fajniejszy model. Polecam Toshiby.
2x Fuji S5 Pro; MB-D200, Tokina 12-24 /4; Tamron 17-50 /2.8; Nikkor 18-105 /3.5-5.6 VR; Sigma 70-200 /2.8 APO HSM; Sigma Macro 50 /2.8; Nikon SB-900 i SB-800, Manfrotto, i conieco drobiazgów.
kup maca
nikon D200 d70s l N28-70 f2.8 l N 70-200 f2.8 VR l N24-120VR l 20mm f2.8l N50 f1.4 l N60 f2.8 l N85 f1.8 sb800
Zasadniczo toszibki te nowe są ok.Tylko występuje w nich taki mały problem. Do lapka (nowego) dostaje sie tylko jedna płytkę na której jest winda. I użytkownik otrzymując ja zasadniczo nie ma zawile możliwość jakiejkolwiek integracji w system. Jest tylko 'napraw" wiec powiedzmy ze za rok zgubisz ta płytę( na której i tak nie ma sterowników,potrzebnych do wykonania formatu) to znalezienie nowych w necie będzie graniczyć z cudem. Ja polecił bym ci acera bądź maxdate. Ten pierwszy o niebo lepszy ekran. Za rozsądne pieniądze można miec dość ciekawe rozwiązanie które w zupełności wystarczy do domowych zastosowań.
Skontaktuj się z nami