Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Schiehallion

Domyślnie Schiehallion

Witam. Nie wiem, czy to jest warte komentarza, ale sprobuje

1) mostek

2) Hobbiton

3)
    4)
    sorry za falstart

Domyślnie

Nie za bardzo... Ze wzgledu na brak zdjec. Czytaj: http://nikon.org.pl/showthread.php?t=1358

Domyślnie

Ok, poprawilem. Czy nowicjusz moze liczyc na pare komentarzy? l

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Bym powalczył o jedynkę i trójkę. Pozostałe strasznie ciemne i chyba nie da się uratować.

Jedynka jest dość malownicza. Nie wiem czy to było zrobione celowo, ale podoba mi się ten "soft focus", czyli taka łagodna pejzażowa mgiełka. Wygląda trochę jak namalowane. Jest to chyba najbardziej udane zdjęcie z serii.
    Trójka ma ciekawy plan: malowniczy i dramatyczny zachód w połączeniu z wielowarstwowością przestrzeni. Ma ogromną szansę być przepięknym zdjęciem. Trzeba chyba jednak trochę powalczyć photoshopem. Ale i tak jest ładna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Trójka ma ciekawy plan: malowniczy i dramatyczny zachód w połączeniu z wielowarstwowością przestrzeni. Ma ogromną szansę być przepięknym zdjęciem. Trzeba chyba jednak trochę powalczyć photoshopem. Ale i tak jest ładna.
    Otóż to.
    aparat + obiektyw

Domyślnie

na 4 to nie czasem loch rannoch?
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

Dzieki za pare slow. Postaram sie cos zrobic z trojka. Co do czworki - razi strasznie w oczy, macie moze jakis sposob na takie slonce? Moze dodam, ze wszystkie zdjecia sa z NEFow.
    Co do jeziorka - nie jest to loch rannoch, zdaje sie na dwojce jest dopiero loch tummel; 4 zas jest kolejnym na wschod.
    Gdyz to byl wschod slonca, nie zachod (wlasciwie któż to rozpozna?) . Niestety, w Szkocji na ladna pogode mozna liczyc tylko o swicie ;(.
    Jeszcze raz wielkie dzieki za komentarze ;D

Domyślnie

Miejsca urokliwe na pewno, bardzo 2ka mi podchodzi i 1ka też ale nie mogę oprzeć się wrażeniu że kolorystyka jest w sztuczny sposób przesunięta w stronę żółtego
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pikaro Zobacz posta
    D
    Co do jeziorka - nie jest to loch rannoch, zdaje sie na dwojce jest dopiero loch tummel; 4 zas jest kolejnym na wschod.

Niestety, w Szkocji na ladna pogode mozna liczyc tylko o swicie ;(
    nie przesadzaj
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwasik Zobacz posta

nie przesadzaj
    ze pogoda często sie zmienia w ciągu dnia to chyba nie przesada?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów