Zapraszam do dyskusji
Szukaj
Zapraszam do dyskusji
D200|Nikkor 35-70 2.8|Nikkor 50 1.8D|Nikkor 70-300 VR|Sigma 10-20 HSM|Nikkor 85 1.8D|SB-800|
Nie jestem ekspertem i zaraz znajdą się Eksperci i "eksperci" pewnie... No i o ile opinia Ekspertów będzie pożyteczna, o tyle "eksperci" pewnie wymyślą coś na temat braku ostrości, fotografowaniu od strony du#y a nie głowy itp, itd.
A ja powiem tak: PODOBA MI SIĘ BARDZO!!! Takie old-school'owe jest. Podoba mi się nieostrość, ziarno i BW. Z czystej ciekawości chciałbym tylko zobaczyć w kolorze.
Ja jestem na TAK. A jak ktoś myśli inaczej to trudno. Nie wszystko co z Nikona musi być jak brzytwa![]()
d... ze mnie a nie ekspert ale zdjęcie jest bardzo bardzo przednieI niech zostanie w cz-b i tak jak jest mało kontrastowo
Wiedziałem, że Tobie też się spodoba KarolinoI wiedziałem, że nie będziesz zainteresowana wersją w kolorze
Ja tylko z ciekawości chciałem zobaczyć oryginał. I nie powiedziałbym, żeś d...a nie ekspert, bo Twoje opinie sobie cenię
Pozdrawiam.
a ja bym chciała wiedzieć - o której sie wstaje, żeby złapać taką mgiełkę...? Mam niedaleko spore stadniny i trochę hodowców ale śpioch jestem...![]()
Skontaktuj się z nami