Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12
    Oszczędny w słowach Awatar Grz@choo
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie Poranne spotkanie

Zapraszam do dyskusji

D200|Nikkor 35-70 2.8|Nikkor 50 1.8D|Nikkor 70-300 VR|Sigma 10-20 HSM|Nikkor 85 1.8D|SB-800|

to
    Gość

Domyślnie

Nie jestem ekspertem i zaraz znajdą się Eksperci i "eksperci" pewnie... No i o ile opinia Ekspertów będzie pożyteczna, o tyle "eksperci" pewnie wymyślą coś na temat braku ostrości, fotografowaniu od strony du#y a nie głowy itp, itd.

A ja powiem tak: PODOBA MI SIĘ BARDZO!!! Takie old-school'owe jest. Podoba mi się nieostrość, ziarno i BW. Z czystej ciekawości chciałbym tylko zobaczyć w kolorze.

Ja jestem na TAK. A jak ktoś myśli inaczej to trudno. Nie wszystko co z Nikona musi być jak brzytwa

Domyślnie

d... ze mnie a nie ekspert ale zdjęcie jest bardzo bardzo przednie I niech zostanie w cz-b i tak jak jest mało kontrastowo
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

to
    Gość

Domyślnie

Wiedziałem, że Tobie też się spodoba Karolino I wiedziałem, że nie będziesz zainteresowana wersją w kolorze Ja tylko z ciekawości chciałem zobaczyć oryginał. I nie powiedziałbym, żeś d...a nie ekspert, bo Twoje opinie sobie cenię
    Pozdrawiam.

Domyślnie

a ja bym chciała wiedzieć - o której sie wstaje, żeby złapać taką mgiełkę...? Mam niedaleko spore stadniny i trochę hodowców ale śpioch jestem...
    Mój niekomercyjny link

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolina Zobacz posta
    a ja bym chciała wiedzieć - o której sie wstaje, żeby złapać taką mgiełkę...?
    zdobywasz dobry kalendarz, w nim sprawdzasz o której wstaje słońce, obliczasz ile potrzebujesz czasu żeby tam dotrzeć i wynik gotowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    zdobywasz dobry kalendarz, w nim sprawdzasz o której wstaje słońce, obliczasz ile potrzebujesz czasu żeby tam dotrzeć i wynik gotowy
    ale trzeba jeszcze wiedzieć, o której konie wstają
    Mój niekomercyjny link

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolina Zobacz posta
    ale trzeba jeszcze wiedzieć, o której konie wstają
    łojej

konie to chyba ciągle stoją Nie kojarzę żebym widział jakiegoś żywego leżącego

Domyślnie

łojej

konie to chyba ciągle stoją Nie kojarzę żebym widział jakiegoś żywego leżącego

ale nie zawsze we mgle i na otwartej przestrzeni....a może?
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Nie kojarzę żebym widział jakiegoś żywego leżącego
    szkoda, ze nie mam skanera pokazalabym

Co do zdjecia mnie tez sie podoba, mglista nieostrosc z ziarenkiem, jednak czy to od d*py strony? mnie sie wydaje ze nie, ale ro mzoe ta mgla mnie myli

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów