Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Tablet - dla ... 7 latka

Witam Was serdecznie.
    Zawsze przed jakimkolwiek zakupem, konsultowałem się z wami Forumowicze i prosiłem o poradę. Nigdy się nie zawiodłem a wybór zawsze był trafny.
    mam nadzieję, że i teraz mi pomożecie.
    Kupiłem kilka miesięcy temu w hm nie śmiejcie się Biedronce tably mYTab, w sumie chodził nieźle ale syn popsuł gniazdo ładowania i się zaczęlo, nikt nie potrafi, nie chce tego naprawię.
    Postanowiłem kupić mu coś innego, mam nadzieję lepszego. Wybrałem to - link - http://www.euro.com.pl/porownanie.bh...&p2=9556235702
    jednak nie wiem do końca czym się kierować i którego wybrać, patrząc na androida i rozdzielczośc toten pierwszy wygrywa. Nie wiem jak z procesorem?
    chłopak pewnie będzie sporo pogrywal. Doradzcie , na pewno wielu z Was zna się na tym dobrze i bardzo dobrze.
    Proszę o pomoc i odpowiedz. Piotrek
    Takie tam starocie

Domyślnie

Proszę kogoś o pomoc. Może inne propozycje osiągalne w sklepach a lepsze od moich
    moich propozycji.pomozcie

Domyślnie

Dam ci radę.. Nie kupuj i pomyśl o czymś innym. Nie komputer,tablet,komórka.

ksh
    Gość

Domyślnie

U mojego bratanka fascynacja tabletem minęła po tygodniu, ale za to nintendo 3DS od trzech lat używa jak mu wolno oczywiście, wiem że to dwie różne rzeczy ale... ta mini konsola jak na 2016 rok to nadal genialna zabawka i mocno interaktywna.

Domyślnie

A ja w duchu odpowiedzi nie na temat powiem... kupuj książki. Najlepiej prawdziwe, papierowe i dużo.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

No tak. dzięki. książki, podręczniki itd. sa, chodzilo o tablet i to jeden z tych dwóch które mi się spodobaly. prosiłem o rady.szkoda..... niestety u mojego syna fascynacja tabletem nie minela, woli tablet od xbokcow playstation i innych, taki już jest.
    Nadal proszę osbe która się na tym zan o pomoc. z góry dziekuje
    Takie tam starocie

Domyślnie

Z podanych tabletów zdecydowanie Lenovo TAB 2 A10-70F - tańszy, lepszy procesor, wyższa rozdzielczość pozostałe parametry takie same poza odrobinę większa baterią w tab 3. Moim zdaniem model A10-70F zdecydowanie wygrywa w tym zestawieniu. Z własnego doświadczenia tablety Lenovo mogę polecić poza tym do polecanego prze ze mnie modelu można kupić bardzo fajne silikonowe etui. Np. Takie
    http://s.aliexpress.com/AZbyimaY

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
    Ostatnio edytowane przez dzasek ; 24-09-2016 o 17:04

Hymmm wiem ze moze cena nie taka ale zastanowil bym sie bardziej nad Ipadem byc moze uzywanym, przerabialem tablety z androidem i nigdy nie podeszly mi do gustu natosmiast ipada mini 4 kupilem okolo tydzien po jego wprowadzeniu do sklepow i nawet nie planuje go zmieniac zastanowil bym sie tez nad czym z windowsem ale to nie dla 7 latka
    Ps.
    Z tych 2 zdecydowanie lenovo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matt. Zobacz posta
    Z tych 2 zdecydowanie lenovo
    Oba są Lenovo.

Cytat Zamieszczone przez jo44 Zobacz posta
    Oba są Lenovo.
    Faktycznie .... ja bym wybral yoge 2 ze wzgledu na qualcoma mimo mniejszego taktowania lepiej sprawdzi sie w grach (one sa poprostu lepiej zoptymalizowane pod qualcomy niz mediateki) natomiast jezeli chodzi o przegladanie neta to oczywiscie ten z mediatekiem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni