Nie denerwujcie mnie, bo w końcu se kupie M-D z pierwszej ręki. Na razie udało mi się mentalnie spuścić temat na przyszły rok, ale jak mnie będziecie denerwować, to nie wiem czy tak długo wytrwam w moim postanowieniu.![]()
Szukaj
Nie denerwujcie mnie, bo w końcu se kupie M-D z pierwszej ręki. Na razie udało mi się mentalnie spuścić temat na przyszły rok, ale jak mnie będziecie denerwować, to nie wiem czy tak długo wytrwam w moim postanowieniu.![]()
JacekB
Nie wytrwasz po co przedłużać męki....
Ja przedłużam jak najdłużej ale ciężko..![]()
ładne to kolumbijskie światło, a i dziewczynka z Bogoty kiedyś pokazana też![]()
....światło jest jak ludzie z płd. Ameryki a znałem ich sporo....![]()
Ostatnio edytowane przez Jai pur ; 10-08-2016 o 10:32
Super promień
Kto to twierdził, że ze wschodu nic dobrego nie nadejdzie...
cześć,
Od pewnego czasu chodzi mi po głowie sprzedaż 10 kilogramów Nikona (D600, 24-70, 35, 80-200, 85 i trochę gratów) i zakup używanej Leica M240 i na początek zapewne 28mm 2.8. Od czasu gdy zakupiłem małego olympusa OM-D nie mam ochoty na dźwiganie sprzętu oraz uświadomiłem sobie, że nie potrzebuję więcej jak dwóch obiektywów (28-35mm oraz portretówki).
Niestety w praktyce nie używałem nigdy dalmierza i dlatego przed zmianą systemu chciałbym się upewnić czy jest to dla mnie. Czy w Krakowie można wypożyczyć taki aparat lub ktoś z użytkowników tego forum mógłby mi pokazać jak w praktyce taki sprzet się sprawuje - w zamian za dobry trunek
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami