Szukaj
Popieram odnośnie tła. Sam portret bardzo przyjemny w odbiorze. Choć jak bym trochę przytłumił kolor ust, bo mocno przyciągają uwagę, a w takim portrecie ważniejsze powinny być chyba oczy.
tez dokladam sie do 'oburzonych' tlem, wygladaja jak pustaki, moze sprobujesz wyciac postac?
--------
no signature
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
i wstawic dinozaury?
--------
no signature
Żadne tam dinozaury. Archi wypracował metodę zasmarowania wszystkiego co nie jest potrzebne na czarno - to tak, jakby wyciął postać według Twojej propozycji.![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Oj lepiej, żebym ja niczego nie próbowała wycinać, bo zostanę jeszcze ogłoszona nowym miszczem fotoszopaKombinować nie będę, mam jeszcze jakieś zdjęcia z tej sesji na spokojniejszym tle, wrzucę do oceny jak się ogarnę.
Co do ust - racja - mocno się wybijają, szczerze mówiąc makijaż robiony pod inną sesję, ja tutaj sobie "wykorzystałam" modelkę z gotowym makijażem
No cóż, zostałam przegłosowana z tym tłem, trudno, jakoś mi pasowało i mimo waszych uwag nadal mi jeszcze pasuje. Pewnie za jakiś czas też do tego dojdę, ze coś tu nie pasi![]()
Skontaktuj się z nami