Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Marta

Domyślnie

Przyjemne zdjęcie, choć tło nieco odciąga uwagę, a samo w sobie nie jest szczególnie interesujące.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Przyjemne zdjęcie, choć tło nieco odciąga uwagę, a samo w sobie nie jest szczególnie interesujące.
    No to ja dziewczynę specjalnie pod tą szklarnię ciągnęłam a Tobie się nie podoba Tak jakoś mi tam kolory pasowały.
    Dziękuję za komentarz

Domyślnie

Popieram odnośnie tła. Sam portret bardzo przyjemny w odbiorze. Choć jak bym trochę przytłumił kolor ust, bo mocno przyciągają uwagę, a w takim portrecie ważniejsze powinny być chyba oczy.

Domyślnie Marta

tez dokladam sie do 'oburzonych' tlem, wygladaja jak pustaki, moze sprobujesz wyciac postac?

--------
    no signature
    Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
    www.smooth.photography/vs13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Carlos_lo Zobacz posta
    moze sprobujesz wyciac postac?
    Napisz do moda Archiego, napisze Ci tutorial jak wycinać z tła za pomocą nawet Painta.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

i wstawic dinozaury?

--------
    no signature

Domyślnie

Żadne tam dinozaury. Archi wypracował metodę zasmarowania wszystkiego co nie jest potrzebne na czarno - to tak, jakby wyciął postać według Twojej propozycji.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Carlos_lo Zobacz posta
    tez dokladam sie do 'oburzonych' tlem, wygladaja jak pustaki, moze sprobujesz wyciac postac?
    Oj lepiej, żebym ja niczego nie próbowała wycinać, bo zostanę jeszcze ogłoszona nowym miszczem fotoszopa Kombinować nie będę, mam jeszcze jakieś zdjęcia z tej sesji na spokojniejszym tle, wrzucę do oceny jak się ogarnę.

Co do ust - racja - mocno się wybijają, szczerze mówiąc makijaż robiony pod inną sesję, ja tutaj sobie "wykorzystałam" modelkę z gotowym makijażem
    No cóż, zostałam przegłosowana z tym tłem, trudno, jakoś mi pasowało i mimo waszych uwag nadal mi jeszcze pasuje. Pewnie za jakiś czas też do tego dojdę, ze coś tu nie pasi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Żadne tam dinozaury. Archi wypracował metodę zasmarowania wszystkiego co nie jest potrzebne na czarno - to tak, jakby wyciął postać według Twojej propozycji.
    no w tym szalenstwie jest metoda, ale ja za sztywny jestem na te zabawy ale w ogrodzie byloby milo

--------
    no signature