Close

Strona 57 z 80 PierwszyPierwszy ... 747555657585967 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 570 z 800

Wątek: Lightroom 6

Domyślnie

Wzajemnie....
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

WYPRASZAM SOBIE! Ja nigdzie nie opowiadam jak ty, że ognisko obiektywu leży w innej odległości niż ogniskowa! To jakbyś na poważnie twierdził, że styczna do okręgu to taka prosta, która się z nim nei styka...

Ja takich kretynizmów nie opowiadam, więc żadne 'wzajemnie'.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GonzoG Zobacz posta

... Aby taki profil załadować z automatu, wystarczy w domyślnych ustawieniach dla aparatu zapisach, aby ładował domyślny profil obiektywu.
    Przy obiektywach, które nie mają domyślnego profilu trzeba taki przypisać - ustawić przy jakimś zdjęciu profil ręcznie i później dać mu, aby zapamiętał jako domyślny.
    matko, nawet po 4 piwach nie jestem w stanie tego zrozumieć.
    przepraszam, ale po jakiemu to napisane jest ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cichy70 Zobacz posta
    matko, nawet po 4 piwach nie jestem w stanie tego zrozumieć.
    przepraszam, ale po jakiemu to napisane jest ?
    Po "polskiemu"
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

raczej "po polakowemu"

Domyślnie

Koledzy , pewnie pytanie które zadam już gdzieś było na tych 57 stronach wątku , ale zapytam bo muszę , jak w chwili obecnej kupić najkorzystniej Lightroom 6 , jaki jest koszt roczny? , czy co roku trzeba płacić za aktualizację ? i gdzie najlepiej kupić? , za porady dzięki z góry , pozdrawiam. Kolega ma Lightrooma 5.5 ale rawów z nikosia 7200 nie otwiera , plik nierozpoznawalny i w tym problem mój..........
    Nikon D7200 , S 17-70mm , T 150-600 , T 70-300mm , SB 900 .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arkadiuszarek Zobacz posta
    Koledzy , pewnie pytanie które zadam już gdzieś było na tych 57 stronach wątku , ale zapytam bo muszę , jak w chwili obecnej kupić najkorzystniej Lightroom 6 , jaki jest koszt roczny? , czy co roku trzeba płacić za aktualizację ? i gdzie najlepiej kupić? , za porady dzięki z góry , pozdrawiam. Kolega ma Lightrooma 5.5 ale rawów z nikosia 7200 nie otwiera , plik nierozpoznawalny i w tym problem mój..........
    Nie ma rocznego kosztu bo Lightroom 6 kupujesz raz za ok 600 zł

Opłata roczna a właściwie miesięczna jest za Ligtroom CC. Pakiet dla fotografów Lightroom + Photoshop kosztuje ok 50 zł miesięcznie.

https://creative.adobe.com/pl/plans?store_code=pl
    Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 08-08-2016 o 23:51

Domyślnie

Tylko, że jest to wykupienie usługi na cały rok z możliwością płacenia "miesięcznych rat" w wysokości 12,29euro. Ewentualnie można jednorazowo na cały rok z góry zapłacić 146,71 euro.
    Czyli jak się chce na 3 miesiące kupić usługę to się nie da
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez notdot Zobacz posta
    Tylko, że jest to wykupienie usługi na cały rok z możliwością płacenia "miesięcznych rat" w wysokości 12,29euro. Ewentualnie można jednorazowo na cały rok z góry zapłacić 146,71 euro.
    Doprecyzuję: da się wykupić Photoshopa w planach miesięcznych, ale nie w ramach pakietu dla fotografów (bez Lr).
    I opłacalność jest w takim wypadku dyskusyjna - trzy razy drożej niż pakiet PS+Lr.
    FF (Fuji + Fuji)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez notdot Zobacz posta
    Pytanie po co komu LR na trzy miesiące?

Strona 57 z 80 PierwszyPierwszy ... 747555657585967 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów