Close

Strona 2162 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1162166220622112215221602161216221632164217222122262 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 611 do 21 620 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

i jak tu nie lubić neksa ?

plamar nomalnie
    Ostatnio edytowane przez d90 ; 06-08-2016 o 22:30

Zbanowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Me and My Pal (PZP):

Zrób to w kwadrat i wrzuć do (samo)aktu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d90 Zobacz posta
    Jak kto chce pisac i cieszyć sie, ze na nexa zapiac mozna wszystko i wszystko se sfocić,
    Niech daje fotki i pisze co tam teges !!!
    Wiadomo, że do Nexa da się zapiąć prawie wszystko, ale chodzi o to, żeby w takim wątku nie było sztucznego ograniczenia do żadnej marki. Żebyś foty z Sony, z Olympusa i z telefonu mógł wrzucić obok siebie i nie tłumaczyć się z tego. Albo pokazać, jak wygląda krop 100% z Sigmy Quattro, z Lytro, Ricoha, czy innych wynalazków. Albo nawet z Samsunga! Takie multi-kulti.

Podobno ma być odwrotnie: nowy wątek z merytorycznymi cytatami z bieżącego.
    Czyli ktoś będzie musiał te cytaty wybierać, oceniać merytorycznie (na podstawie jakich kryteriów?), a potem to kopiować do osobnego wątku, gdzie i tak nic nie będzie trzymało się kupy. Kawał nikomu niepotrzebnej roboty.
    Chociaż z drugiej strony, jeśli tak, oznacza to legitymizację dowolnych/frywolnych komentarzy i równie dowolnych zdjęć. Bo przecież to, co "cenne" się wytnie. Z trzeciej strony mówisz, że administracja twierdzi, że nauczyła się na błędach i nie chce "powtórki z rozrywki", więc może teraz taki wątek miałby rację bytu? W końcu wszyscy mamy wspólny interes, by przyciągać ludzi, a nie odpychać. Spróbować chyba nie zaszkodzi.

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Ligo - I love you!
    Aż się spłoniłem, jak niewinna trzydziestka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez <| MICHAŁ |> Zobacz posta
    trudno się nie zgodzić...
    Czy mógłbyś, Michale, doprecyzować? To znaczy, że zgadzasz się z opinią: kiedyś pokazywaliście fajne zdjęcia, ale teraz to jakaś żenua... poprawcie sie
    Oczywiscie świetnie sie bawicie w swoim TWA, ale jakbym miał się zastanawiać nad kupnem sony to po waszych zdjątkach NIGDY bym go nie kupił...

Myślisz tak samo czy może żartowałeś?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Z trzeciej strony mówisz, że administracja twierdzi, że nauczyła się na błędach i nie chce "powtórki z rozrywki", więc może teraz taki wątek miałby rację bytu? W końcu wszyscy mamy wspólny interes, by przyciągać ludzi, a nie odpychać. Spróbować chyba nie zaszkodzi.
    Nie uważasz, że trochę przesadzasz?
    Może zamknijmy wszystkie działy zdjęciowe i zróbmy jeden wątek do wrzucania zdjęć? Będzie rósł błyskawicznie.
    Przepraszam, że napiszę tak. Nie chodzi o to by wyłącznie piszący w wątku się dobrze bawili. Tzn nie mam absolutnie nic przeciwko temu by się bawiono. Podkreśliłem przecież inny fragment zdania.
    Chodzi o to by reszta forumowiczów też miała z tego korzyść, mogła wyciągnąć wiedzę itd. Taka jest rola forum.
    Nie widzę sensu robienia na siłę tematu w którym totalnie zignoruje się forumowe kategorie. Ja nie wątpię że będzie 15 chętnych by ciągnąć taki wątek. Tylko niech kolejnych kilkunastu wpadnie na podobny pomysł (założenia kilkunastu innych tematów gdzie wolno wszystko mieszać) i mamy na forum burdel zamiast prządku.
    No i kolejna rzecz, którą "sprzedam" za darmo. Moja niemała wiedza na temat tematów, forów internetowych itp. Powstanie kilku takich tematów spowoduje, że osoby lubiące tego typu wymiany zdań się rozłożą po tematach. A gdy temat będzie miał mało uczestników to padnie. Więc w efekcie przetrwa jeden taki watek. Tu macie taki watek o Sony i dajcie już spokój z zagarnianiem więcej.

Macie tu więcej luzu niż gdziekolwiek indziej i kombinujecie jeszcze bardziej. Przegięcie pały spowoduje jednak, że administracja kiedyś powie stop.
    Napisaliśmy, że OBIE strony wyciągnęły wnioski. A nie że administracja wyciągnęła wnioski. Daliśmy dłoń, chcecie ręki. I co dalej? Zadnych zasad?
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 07-08-2016 o 11:28
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Dla mnie typowo polskie : szukanie problemow.
    A problemy znajda nas same !!!

Jest jak jest. Nie jest źle.
    Nikt chyba fizycznie nie cierpi.
    A jak by co - można wątek pomijać ?

Ide do kosciola. Pomodlic sie.
    Obiad, neksa i na spacer z dzieciakami.
    Albo na boisko ?

Proponuje wszystkim tak zrobic
    (a jak sie uda co sfocić, wklejać na złość nikoniarzach.
    Oni nie maja tyle farta, zeby zapinać wszystko co znajda w szufladach
    Na swoje body hehe )
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d90 Zobacz posta
    Ide do kosciola. Pomodlic sie.
    + na drogę.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

+ na drogę.
    Choć intencje miałeś zapewne inne,
    to jednak - dzieki bardzo

Miec swoj własny prywatny krzyz, to w sumie przyjemność.
    Wyróżnienie takie.

Wiec dzieki.

A w ramach odświeżenia wyjąłem jednego z trzech zenitow trzecich.
    Przeterminowany film z lodówki wsadziłem.
    Ide z dzieciakami. Portrety rodzinne podobno tylko analogiem mozna cykać, wiec teges...
    zanim sie jak zawsze wybrudzą, moze zdążę cos "na ścianę" cyknac.

Tej puszki jeszcze nie sprawdzałem z filmem. Wiec bedzie i zabawa i oczekiwanie na efekty !!!

neksa w zapasie tysz bieremy

Miłego dzionka

Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Oooo Góry!
    Dam i ja:

Oczywiście z E1018, który jako ostatni został mi się z E. Jakby ktoś coś, to proszę pisać.
    Tomek
    | tohu wawohu |

Strona 2162 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1162166220622112215221602161216221632164217222122262 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów