To fakt, kiedyś na pewnym forum wyczytałem taki tekst od modów/adminów: jak chcecie mieć TWA, to se sami forum załóżcie.
Szukaj
To fakt, kiedyś na pewnym forum wyczytałem taki tekst od modów/adminów: jak chcecie mieć TWA, to se sami forum załóżcie.
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Yupi! Rafał Majka zdobył w Rio brąz
-------------------
www.marianduda.pl
Też byłem w Rio, znaczy w Łodzi. I opaliłem się na brąz.
Nex6, Laowa15+LTII
A może taki wątek byłby jednak spełnieniem pragnień i nocnych fantazji obecnej admiralicji?
Nex byłby zostawiony w spokoju, tylko suche fakty o liniach na milimetr i tak dalej, a pitolenie byłoby zupełnie obok. Trzebaby zapytać Szefa Wszystkich Szefów, czy da błogosławieństwo i dlaczego nie?
Tak się właśnie stało z AO: ludzie byli zazdrośni, że na zbyt dużo się pozwala i w końcu ówcześni nowi moderatorzy, chcąc się wykazać, za punkt honoru uznali zrobienie porządku. Oczywiście zaczęły się protesty, a pewien schizmatyk, nota bene nieudzielający się jakoś szczególnie w wątku, ale mający na pieńku z fomagiem, wykorzystał to i z zemsty założył własne AO, ściągnąwszy uczestników. Nie on pierwszy zresztą, bo i za poprzedniego admina miały miejsce takie historie. Co do "nowego AO" - początkowo euforia i głupawka, ale po 2 latach wewnętrzne antagonizmy spowodowały, że obecnie jest tam jak w "ghost towns" po gorączce złota.
Tutejsze Inne Systemy, a szczególnie ten wątek, z czasem stały się w pewnym stopniu pogrobowcami AO, i zaczęło być zauważalne z góry, że pisze się tu dużo i nie tylko na temat, a atmosfera przednia.
I zaczęły się dywagacje, co by tu i jak...
Jednak oficjalnie administracja twierdzi, że nauczyła się na błędach i nie chce "powtórki z rozrywki"... Pożyjemy, zobaczymy...
Ale a propos pomysłu Maćka na założenie nowego wątku: Nie da się wejść dwa razy do tej samej rzeki.
Ostatnio edytowane przez wpkx ; 06-08-2016 o 21:39
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Można założyć wątek techniczny "Sony NEX - bez pitolenia"![]()
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
Ludzie !!!
Ja kto chce technicznie pisac, niech zakłada wątek !!!
To ŁatwE !!!
Jak kto chce zachęcać do zakupu - praca w reklamie pozostaje !!!
Jak kto chce pisac i cieszyć sie, ze na nexa zapiac mozna wszystko i wszystko se sfocić,
Niech daje fotki i pisze co tam teges !!!
Ps.
To taki apel od sanczo.
Dyktował, a ja pisałem.
Miał chyba racje, bo mowi ze pierwszy post przeczytał.
Ze podobno nic tam nie ma o zakazie pitolenia. A mowi nawet,
że przeciwnie
ja to sie nie znam, wiec teges majonessss
(a fotkę jakomś dam później)
![]()
Me and My Pal (PZP):
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skontaktuj się z nami