Close

Strona 2125 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1125162520252075211521232124212521262127213521752225 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 241 do 21 250 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

A ja dwóm takim naddartym panienkom poprawiłem te dziury (w spodniach, proszę Państwa, w spodniach), ale afera się taka zrobiła, że musiałem odkupić (spodnie...).
    Myślałem naiwnie, że licentia poetica, dobry humor i kindersztuba, a okazało się, że co mądry Chińczyk nadedrze tego głupi Woytek niech nie waży się dodzierać.
    Także tego.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Fakt, wróciła moda na dziurawe spodnie, ale to i tak pikuś przy modzie na te sraczkowate męskie spodnie, które mają krok w kolanach, opięte na kostkach..brr!!

Poszedłem wczoraj do znajomych na imprezę, wyszedłem ze sprezentowanym Heliosem :> Może wyrwę się w tygodniu cyknąć coś z LT. Skoro Helios, to idealnym kandydatem zdaje się być rzeszowski Pomnik Walk Rewolucyjnych, znany powszechnie w nawet na syberii

Na razie wrzucę rybkę, bo mam

Domyślnie

Te męskie spodnie widziałem ostatni raz w filmach z... początku lat 90/końca 80 (Jack and the Fatman). Też mnie rozwalają.

Domyślnie

Ja tymczasem nic nie wrzucę, bo wyświetlacz w 5T padł był (rok temu aparat w futerale będąc upadł na ziemię i od tamtego czasu wyświetlacz szwankował na różne sposoby: kolorowe linie, migotanie). Migawka pracuje, więc jest nadzieja - jutro z rana wycieczka do serwisu mnie czeka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Owain Zobacz posta
    Na razie wrzucę rybkę, bo mam
    W kontekście w/w oraz faktu, że nasz anarchista żaby onegdaj powrzucał (bo miał) przypomniał mi się tak zwany dowcip:

Po szpitalnym korytarzu radośnie pląsa pacjent, nucąc półgłosem:
    - Rybkę mam, żabkę mam... Rybkę mam, żabkę mam...
    Z przeciwnej strony nadchodzi lekarz.
    Pacjent:
    - Rybkę mam, żabkę mam... Panie doktorze! Co ja mam? Rybkę, czy żabkę?
    Lekarz:
    - Raczka pan ma.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

....anarchista...to jest lepsze niż ten dowcip

Domyślnie

Dla tych, co to im sie naśmiewać zachciało z ludzi,
    QuiZa mam pt.:

"znajdź dwa ostre miejsca na zdjęciu"

uprzedzam - ramka sie nie liczy...

Ps.
    sanchognatt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Te męskie spodnie widziałem ostatni raz w filmach z... początku lat 90/końca 80 (Jack and the Fatman). Też mnie rozwalają.
    ja pamietam jak koło 5 tysięcy z a parę u mnie na targu kosztowały, gdzieś tak lata 85-86 ? super perrysy się chyba nazywały.
    takie bryczesy.
    tragedią już wtedy dla mnie się wydawały.
    ale szał na nie był niesamowity

Domyślnie

Jak czytam te Wasze wspomnienia o gaciach,
    to sie cieszę, że ja na wsi wychowany...
    ...i wspomnienia mam "normalne".

No dam
    bo mam

nie pytajcie nawet co to
    bo
    nie uwierzycie...

Domyślnie

A ja dam kolejne zdjęcie prosto z puszki (żeby mi nikt posuwania nie zarzucił) - tym bardziej, że kota dawno nie było:

Snoblesse oblige:

Strona 2125 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1125162520252075211521232124212521262127213521752225 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów