Chce chyba
Dawaj PW z nr tel. Pogadamy.
![]()
Szukaj
Chce chyba
Dawaj PW z nr tel. Pogadamy.
![]()
Ostatnio edytowane przez d90 ; 20-07-2016 o 21:01
... ucze sie patrzec i widziec...
i duqa z tego...
Spokojnie, Mój Zacny Przyjacielu!
Przecież kota w worku popychać Ci nie będę. Daj potestować.
Na razie odczucia mam mieszane. Fakt, cięższe niż zwykłą przejściówka. Beznadziejny sposób montażu, by bagnet zaskoczył, trzeba dodatkowo pierścieniem na LT przekręcić w pozycję lock. Niby czytałem o tym LT a tego nie wyczytałem. Pisali, że ostrość w centrum lepsza. Może i lepsza, ale trudno porównać. Pisali, że światło lepsze. Nie jestem pewien, bo co więcej na matrycę wpuszcza to chyba element optyczny hamuje. Mam wrażenie, że mi świruje trochę w trybie przysłony z dobieraniem czasu czy światła na podglądzie. Jak już nabyłem, warto potestować solidniej, statywik rozłożyć, pewnie na weekendzie potestuję. Fotki Ci wyślę, porównanie primoplana z LT i bez (jak będziesz chciał. Może i faktycznie coś tam turbuje - świruje na bokach. Obaczymy![]()
Spoko.
Sadziłem ze masz i szczęścia nie zaznałeś...
Testuj.
Pokazuj.
Czekam cierpliwie
Ps.
Masz m42 ?
Poka na fotce - co to ?
Mam M42 - Nex Zhongyi Lens Turbo II
Fotki później, kilka jeno zrobiłem. Przecież nie będę gołej sąsiadki wrzucał, tylko dlatego, że żona w delegacji?
Wrzucę za to rafę koralową: wpkx-style. Pierwsza taka we wszechświecie
Pierwsza i ostatnia ?
Bo brzydka jak noc bez koloru...
Sie nie stresuj, tylko saturuj i dawaj kolorowe.
To jak z bajki miejsce, wiec mozna kolorem po oczach
Poprosze wiec wiecej kolorowych. Masz na karcie pewnie pińćset fajnych.
Dawaj![]()
!!! W zyciu tak nie zanurkuje, a widoki cudowne !!!
Adapter droższy ciut kupiłeś niz najtańsze, jak widac.
Moze efekty tez lepsze będą ?
Czekam na fotki i opinie. Twoje zdanie wazne, bo poziom podobny mamy.
Choc zakręceni jestesmy w inne ciut strony
Dawaj - ludzie czekaja.
Ps.
Ja bez fotki. Jak pisałem. Za duzo.
Wiec pusty przebieg![]()
Ostatnio edytowane przez d90 ; 21-07-2016 o 10:00
Zbydu, a co to, gdzie to? Fajne!
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
W egeszege Egerze. Dzięki.
Mooje miasto, byłem ze 6 razy, ostatnio w tym czerwcu
Polecam tą naleśnikarnię: https://www.google.pl/maps/@47.90283...2!8i6656?hl=pl
No i zamek, jak dla mnie jeszcze ładniejszy jest po drugiej stronie gór bukkowych - Diósgyőri Vár
Rafa miała być żartem, ale widocznie poziom mojego humoru jest równie niski jak techniki fotografowania i obróbki zdjęćSorry
d90 - a widziałeś tańsze? Dałem za swoją 560 zł ze wszystkim... A może chcesz się zamienić ja jakiego pleśniaka m42? Tylko nie ruskiego - ja nie jestem homofob i antyfeminista, ale kacapów jakoś nie lubię![]()
A propos naleśników, to jedynym znanym mi "pleśniakiem" produkcji ZSRR był Industar 50, 3,5/50.![]()
A propos zakupu Owaina, do mnie dotarł pierścień adapter do NX-a, kupiony na ebay z Chin, ale wysłany z Turcji. Widocznie wzięli się na sposób i nie wysyłają z Chin, tylko jakimś kontenerem czy czymś do Europy, i stąd dalej do odbiorców. Bo dostawa trwała tak, jakby tragarze nieśli to z Chin na własnym grzbiecie.![]()
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Skontaktuj się z nami