Nowe dupy od Leafaa w tej rozdzielczości i formacie bagatela po 20k USD .
Można powiedzieć, że ten H to nawet okazja![]()
Szukaj
Nowe dupy od Leafaa w tej rozdzielczości i formacie bagatela po 20k USD .
Można powiedzieć, że ten H to nawet okazja![]()
Mnie do C645 wystarczy stara, typu P25 - mam body i 4 dedykowane szkła, którym nawet teraz trudno podskoczyć.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
A ludzie kminili jakies technologie z ruchomymi matrycami itp.
podświadomie przeczytałem 'świętymi';p''daje autofokus ze świetnymi obiektywami Leica M''
Ale rzeczywiście trochę zawód, niemożność podpinania innych adapterów to jakaś porażka konstrukcyjna (być może celowa aby sprzedać jeszcze inne adaptery?).
The Ring też dziwny:/
I AF poza centrum i na nieskończoności też marnie. A dziwne bo jak jest matrycowy AF to teoretycznie powinno śmigać.
No i by porobili jakieś adaptery pod pierwsze A7ki, trochę to irytujące...
Natomiast to pierwsza jaskółka, trzeba poczekać aż powstaną kolejne wersje![]()
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Było chyba w tamtym tygodniu na rumorsach, że fuji ma prawie gotowy MF.
Hassele H i X-Pan też robi(ło) Fuji![]()
www.stegierski.com -- fujica gs645 pro/nikon d7000, d200/fuji x-e1/voigtländer bessa/artiflex 45
Ja sobie właśnie zdałem sprawę że loxia i pierścienie pośrednie z przeniesieniem elektroniki rozwiązują mi dużo problemów szklarniowych i taki adapter AF do manuali już mi nie jest w sumie potrzebny (a stwarza problemy jak brak A7II;p)
Za to normalnie pozbywałem się szkieł których nie używałem albo nie lubiłem, teraz mam problem bo są same dość fajne których jednak używałem ale przestaną być aż tak potrzebne. Niektóre jak V40/1.4 nawet lubięTylko nie wiem kiedy bym to szkło zabrał zamiast loxii...
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Skontaktuj się z nami