Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akrzykalski Zobacz posta
    Spoko, jak jutro wzejdzie slonce a moje powieki sie uniosa (urlop, heh) wrzuce jakis widoczek zza okna
    OK, skoro urlop to trzeba odespac

Cytat Zamieszczone przez lazaruss Zobacz posta
    po małych negocjacjach 1824. Niestety nie mogę przesłać dużych plików więc oryginały nie wchodzę w grę ale po małej kompresji jeżeli jesteś zainteresowany, to parę gniotów na szybko wczoraj zrobiłem.
    Można wysyłać, im więcej będę miał do porównania z różnych obiektywów tym lepiej. Można umieścić link na stronie lub wysłać do mnie na maila piwkoo(małpa)interia.pl
    Jeśli ktoś będzie w podobnej sytuacji to wątek jak znalazł
    opis w fazie przygotowań ...

Domyślnie

Ja zakupiłem swój w fotojokerze. Mieli tylko jeden egzemplarz na stanie więc nie było specjalnie z czego wybierać. Popstrykałem trochę gabloty + sympatyczne panie i następnego dnia zakup. Szczerze mówiąc nie słyszałem aby trzeba było specjalnie szukać konkretnego szkła jak w przypadku np. sigmy a interesowałem się nim od prawie roku.
    Hmmm to moje trzy grosze:
    Mialem dwie sztuki takiej Tokinki - w pierwszej po tygodniu podczas ostrzenia w srodku zaczelo cos skrzypiec jak w wiertarce dentystycznej (pisk ok 16-18khz .. bleee). Wiec czym predzej skoczylem do autoryzowanego serwisu w Krakowie i tam uslyszalem - no problemo, pewnie jakis tam teflon spadl, naprawimy.
    Oczywiscie szklo bylo 2 razy uzyte wiec powiedzialem ze najpierw sprobuje w sklepie obok wymienic na inna sztuke. Serwisant zapytal - a dobre fotki robi? Ja odpowiedzialem, dla mnie tak. Ok wiec prosze lepiej nie wymieniac. Hmmmmm... dalo mi to troszke do myslenia. Tak czy siak wyszedlem na uparciucha i w sklepie wymienilem na inny egzemplarz.

Btw. te fotki zza okna troche nieciekawe... ale nie wiem czy to nie wina operatora ustrojstwa...

Pozdrawiam
    AK
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

Domyślnie

hmmm...czyli jednak trafiają się rodzynki
    Najlepiej podpiąć pod body i sprawdzić, ale jechac do Krakowa (ok 300km) mi się nie widzi...

Domyślnie

No jak nie nówka sklepowa to chyba bym wolał te trzysta, dla świętego spokoju i dobrego samopoczucia przejechać. Różnie bywa. Mówi się, że tokiny pancerne ale bez przesady.

Domyślnie

Pogrzebalem na dysku i wyslalem ci na PM linki do 6 fotek. Mam nadzieje ze usatysfakcjonuja

Robione chyba przy pelnej dziurze (ocena winiety) i na roznych krancach z rawa przy lekkim wyostrzaniu.

Pozdrawiam
    AK

Domyślnie

No jak nie nówka sklepowa to chyba bym wolał te trzysta, dla świętego spokoju i dobrego samopoczucia przejechać. Różnie bywa. Mówi się, że tokiny pancerne ale bez przesady.
    Zgadza się, jesli czegoś blizej szybko nie znajdę to zaryzykuje i ją kupie z allegro, dzieki

Pogrzebalem na dysku i wyslalem ci na PM linki do 6 fotek. Mam nadzieje ze usatysfakcjonuja

Robione chyba przy pelnej dziurze (ocena winiety) i na roznych krancach z rawa przy lekkim wyostrzaniu.

Pozdrawiam
    AK
    Dzięki za PW, już wszystko obejrzałem. Teraz znacznie łatwiej będzie mi podjąć decyzję co do tego szkła.
    Pozdrawiam

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

A czy ja też mógłbym się uśmiechnąć o te linki? Też noszę sie z zamiarem kupna tego szkła.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macro Zobacz posta
    A czy ja też mógłbym się uśmiechnąć o te linki? Też noszę sie z zamiarem kupna tego szkła.
    Poszlo
    Milego ogladania...

AK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macro Zobacz posta
    tutaj jest zdjecie kolegi lazaruss
    http://www.2and2.net/files/46ae57506ae7f.jpg

Domyślnie

Wiec czym predzej skoczylem do autoryzowanego serwisu w Krakowie i tam uslyszalem - no problemo, pewnie jakis tam teflon spadl, naprawimy.
    ...nie ma w Polsce, ani tym bardziej w Krakowie żadnego autoryzowanego serwisu Tokiny.
    Realizacja gwarancji przez MIGOMEX.
    NIKON forever

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów