Close

Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 136

Wątek: Jaki statyw?

Domyślnie

Znajdz watek ogolny o statywach fotopro- pisalem tam ile wynosi wysokosc do plytki szybkozlaczki przy wysunietej i wsunietej kolumnie centralnej. Tzn ze oba pomiary uwzglednialy wysokosc glowicy. Doliczyc jeszcze trzeba odleglosc wizjera od szybkozlaczki.

- - - - kolejny post - - - - - -

Odleglosc do plytki A- kolumna centralna wsunieta, B- wysunieta
    A) 144,5 cm
    B) 173,5 cm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikoniarzd3100 Zobacz posta
    Znajdz watek ogolny o statywach fotopro- pisalem tam ile wynosi wysokosc do plytki szybkozlaczki przy wysunietej i wsunietej kolumnie centralnej. Tzn ze oba pomiary uwzglednialy wysokosc glowicy. Doliczyc jeszcze trzeba odleglosc wizjera od szybkozlaczki.

- - - - kolejny post - - - - - -

Odleglosc do plytki A- kolumna centralna wsunieta, B- wysunieta
    A) 144,5 cm
    B) 173,5 cm
    Dzieki za info

Domyślnie

Warto dopłacić prawie drugie tyle do Fotopro w stosunku do slik 330dx jeżeli to będzie mój pierwszy w życiu statyw ? Chcę się rozwijać, ale nwm czy warto wydawać 540zł zamiast 280zł za statyw ..

C_K
    Gość

Domyślnie

Kupiłam niedawno tego slika, mnie w zupełności wystarcza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FiliPO Zobacz posta
    Warto dopłacić prawie drugie tyle do Fotopro w stosunku do slik 330dx jeżeli to będzie mój pierwszy w życiu statyw ? Chcę się rozwijać, ale nwm czy warto wydawać 540zł zamiast 280zł za statyw ..
    To zależy jaki sprzęt będziesz na nim wieszał, czy nie będzie wiało itd.

Generalnie - dla mnie - słaby statyw (niestabilny, słaba głowica itd.) to jedna z najbardziej irytujących rzeczy podczas fotografowania, ja bym dołożył do lepszego.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

dawniej hydra.ulik Awatar hydra_ulik
    Miasto
    Wioska obok Szczecina

Domyślnie

Poszukaj Triopo MT 3230 z głowicą B-2. Mam i polecam.
    http://www.multifoto.pl/triopo-mt-32...106,11417.html
    Pozdrawiam kolektyw. Grzesiek
    --------------------------------------
    Aparat, obiektywy...

Domyślnie

ja posiadam sirui ET- 1004 z glowica E-10,bylem pod koniec grudnia tydzien w Austrii na gorze Dachstein,wialo jak cholera zimno ze az odchodzila mi chec na foty i nawet na dlugim czasie foty wyszly(nie stalem na szczycie,tylko kolo platformy 5palcow).
    Cena ok 180 euro.
    Nie uzywalem tele zoomow wiec nie wiem jak sie sprawuje na wietrze,ale w normalnych warunkach daje rade razem tele 70-300 vr if
    Ostatnio edytowane przez masita ; 08-02-2016 o 21:29
    D90 N10-24 N18-105 N35 1.8G N60 2.8G N70-300VR

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Witam, mam pytanie co do statywu - cena niestety max 200kilkadziesiąt złotych (no może 300) - ma udźwignąć d5200 wraz z moimi szkłami (może kiedyś jakimś uwa). Założenie jest takie, że miło będzie, jeżeli po złożeniu będzie względnie mały - tak żeby nie było problemu z dotaszczeniem np. w góry. Myślałem o czymś typu manfrotto compact - ktoś może mi coś w tej kwestii doradzić? Zaznaczam, że propozycje za 400 zł w górę będą bezcelowe
    D5200, Yn568ex,35 f/1.8, 18-105, 55-200 f/4-5.6

Domyślnie

MGA-684N+ FPH-62Q czy Slik PRO 500 DX ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturmsi Zobacz posta
    MGA-684N+ FPH-62Q czy Slik PRO 500 DX ?
    Ja bym brał Fotopro. W sumie to wziąłem. Głowica w Sliku mi nie podchodzi... Poza tym chyba brak funkcji monopodu...

Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów