Close

Strona 50 z 140 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 1395

Wątek: Windows 10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Jeszcze nie skończyłeś pracować...
    Jeszcze trzy maile i dwie tabelki w excelu to pozwoli...
    Taki ficzer od szefa
    Ja tu jestem szefem.
    Problem rozwiązany : W ustawieniach zasilania odznaczyć szybkie uruchamianie.
    Uruchamia się wtedy ... wolno. Ale można wyłączyć. ( na HP)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gALL Zobacz posta
    Moze ugrade z Win7 czy 8.1 do 10 poszedlby z migracja ustawien i plikow ale bedzie bajzel i tak, bo smieci z rejestrow systemowych tez przepisza sie.
    Widzisz, rozumujemy podobnie, dlatego wole sie pomeczyc i wybralem instalacje od zera, jak na te chwile wszystko chodzi zgrabnie i plynnie, poza drobnym "ALE"...menadzer urzadzen pokazuje brak sterownika "konrolera magistrali zarzadzania systemem", zainstalowalem wszystkie aktualizacje i sterowniki ze strony producenta plyty, plyta dosc nowa bo na chipsecie Z97 wiec sterowniki pod W10 byly gotowe, mam problem z tym cudem, nie moge sie tego pozbyc...
    A z laptopem to sie wstrzymam i poczekam na sterowniki do W10 od sonego, bo mnie zona utlucze jak jej klawisze funkcyjne nie beda dzialaly

Domyślnie

Windows Update/Opcje zaawansowane/Znajdż aktualizacje innych produktów firmy Microsoft masz zaznaczone ?
    PPM Mój komputer/Zaawansowane ustawienia systemu/Sprzęt/Ustawienia instalacji urządzeń/ustaw jak nie masz na zrób to automatycznie
    mi do starego Dell V3500 to czego nie miałem sam doinstalował, a na 1 PC z płytką P8Z77-V PRO to tylko do chipset ja zainstalowałem a win 10 resztę sam znalazł

Windows 10 Enterprise dali to zaraz wywalam win10pro i przesiadam się na pełną wersję Windows 10
    http://www.microsoft.com/en-us/evalc...rprise?lc=1045
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 30-07-2015 o 23:02

Domyślnie

A u mnie i na stacjonarnym i na Lapku, stoi z błędem 80240020 (błąd podczas uaktualnienia do wersji Windows 10).
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Tu masz więcej o tym problemie http://www.komputerswiat.pl/nowosci/...o-sposobu.aspx
    Ja tego nie doświadczyłem a dziś 6 Laptopów znajomym aktualizowałem i zaraz wezmę się za kolejny

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek6311 Zobacz posta
    Windows 10 Enterprise dali to zaraz wywalam win10pro i przesiadam się na pełną wersję Windows 10
    http://www.microsoft.com/en-us/evalc...rprise?lc=1045
    A masz licencję Enterprise?

Domyślnie

To trial 90 dniowy

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

No ok, ale po jakimś czasie przestanie działać, to po co go instalować jak się nie ma licencji?

Cool

Licencja jest na 90 dni a jak masz trochę wiedzy to 270 dni trial będzie działać i to Legalnie bez grzebania w rejestrze czy hakowania Windows,
    ja dałem linka do testowania Windows 10 Enterprise którego normalnie nie kupisz w sklepie, jest to pełna wersja a nie okrojona jak Windows 10 pro czy Home

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

No super, zresetujesz sobie licznik i co, co 270 dni będziesz stawiał system? A z innej bajki, korzystasz w domu z możliwości jakie daje wersja Enterprise?

Strona 50 z 140 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów