Ikit, dobra cena, podziel się wrażeniami jak już otrzymasz szkiełko. Bednario - 28-70 posiadam, dobra stabilizacja świetnie sprawdza się przy filmowaniu, ale optycznie mógłby być lepszy. Stąd pomysł na fe 28\2
Szukaj
Ikit, dobra cena, podziel się wrażeniami jak już otrzymasz szkiełko. Bednario - 28-70 posiadam, dobra stabilizacja świetnie sprawdza się przy filmowaniu, ale optycznie mógłby być lepszy. Stąd pomysł na fe 28\2
Taniej nie znalazłem a że mają przy okazji świetne opinie to się dobrze złożyło
Oczywiście podzielę się wrażeniami. Myślę też nad porównaniem go z e24 (ale na apsc).
I muszę poszukać czy fe28 ma jakieś updaty do zainstalowania ale chyba w poprzednim do A7 były już korekty szkieł które wyszły po aparacie.
(CZJ 35/2.4)
Też kiedyś jakieś szkło do nexa kupowałem w cyfrowe.pl i miałem podobnie jak Ty. Czyli dostępne, ale pan jednak poczeka. Po moim zdecydowanym proteście, napisali, że kupili gdzie indziej, znacznie drożej i wysyłają. Zatem w sumie dali radę, choć klient musiał zdjąć krawat.
Z innej branży, w poniedziałek wieczorem składam zamówienie w sklepie na dwa towary, jeden jest na stanie, na drugi 3-5 dni trzeba czekać. W środę dostaję mejla że wysyłają, a w piątek przed południem paczka jest u mnie. Nie wiem jakie znaczenie ma fakt, że sklep jest w Niemczech.
Może jakieś znaczenie ma też fakt, że obok jest 20 podobnych sklepów?
U nas często zachwują się tak, jakby byli monopolistami.
Możliwe, ale przypuszczam, że wątpię. Raczej nie ma wielu sklepów z takim asortymentem, wysyłajacych do całej Europy za niewielkie pieniądze. Do tego mają taniej niż w Polsce, przynajmniej jeżeli chodzi o rzeczy made in Germany.
Michel, gdyby jedno czy drugie ciekawe szkło Ci się znudziło, to jestem do dyspozycji!![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skontaktuj się z nami