Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Asia z Lenką

Domyślnie Asia z Lenką

proszę o rzeczowe opinie, co jest dobrze co ewidentnie należy poprawić.

Domyślnie

Pierwsze co się rzuca w oczy to przepalony kadr w centrum gdzie ręka dziecka zlewa się z ciałem (matki) I to tyle bo więcej nie ma co tutaj oceniać. nie ciekawe jak dla mnie... ot pstrykałem jak szła przez pole.
    Nikon D5100 |Nikon D7100 | N18-105| N35 |Nikkor 70-200 f/2.8 Grey | N55-300|Sigma 17-50 | N SB-700 |YN-560 II| revuenon 135mm f/2.8 | Velbon DF60 | RF603II

Domyślnie

Do śmieci albo ewentualnie do albumu rodzinnego.
    Nie opanowany ani kadr ani ekspozycja.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

dzięki za opinie, nie takich się spodziewałem, myślałem że będą rzeczowe (pomocne) a widzę że najlepiej Wam wychodzi hejtowanie. pozdrawiam

Domyślnie

Mi się najbardziej podobają oczy oraz miny
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Ciekawe gdzie w tym wątku polał się hejt...
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Ja tam nie widzę żadnego zdjęcia...
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamilian Zobacz posta
    dzięki za opinie, nie takich się spodziewałem, myślałem że będą rzeczowe (pomocne) a widzę że najlepiej Wam wychodzi hejtowanie. pozdrawiam
    Czyli spodziewałeś się, że doświadczenie fotografowie poklepią Cię po plecach i powiedzą "dobra robota"? A według Ciebie opinia o złej ekspozycji i kadrowanie jest hejtem, bo według mnie jest wskazówką co poprawić. Skoro byłeś pewny jakości swojego zdjęcia, to po co poddawałeś pod ocenę i prosiłeś o komentarz.

@Andrzej. Widocznie autor nie wytrzymał presji i usunął zdjęcia, bo nie takich opinii się spodziewał.

Uprawnienia umieszczania postów