Szukaj
To forum fotograficzne. Nienormalne jest raczej to że zdjęcia rzadko pojawiają się w innych wątkach, a nie że są w tymPrzy okazji czytania technicznych rzeczy można sobie coś ładnego oglądnąć.
Zresztą nie widzę tu bałaganu. Są zdjęcia ale często dają wiedzę co dany obiektyw potrafi. Zamiast zdjęć z obiektywów można sobie opisywać wszystkie właściwości szkieł tekstem żeby 'nie było bałaganu' ale po co? Równie dobrze można zakładać wątki gdzie będą tylko duże albo małe litery bo kogoś denerwuje że są wymieszane...
Demagogia
Doskonale wiesz że kwestia pojawiania sie zdjęć jest sprawą zupełnie niezależną
To że nie widzisz bałaganu - zupełnie mnie to nie dziwi - ktoś kto uczestniczy/jest w danym miejscu/przedsięwzięciu/sytuacji -zwykle akceptuje to jak jest - mu to pasuje.
Zwykle osoby "z zewnątrz" mają inne spojrzenie - tak po prostu jest
tak przesadzając (specjalnie) :
https://www.youtube.com/watch?v=GJLeBM6-AaM
Ale nie chcecie - nie było sprawy![]()
Ty twierdzisz że jestem demagogiem, ja że masz nerwicę natręctw, a większość z nas choruje na gromadnicę przejawiającą się zbieractwem sprzętu fotograficznegoWróćmy do tematu zamiast gadać o chorobach
![]()
Ale że jak, tu dyskusja, tam same foty? Jak wtedy ogarnąć kto chwali koty, kto memłę, a kto 20 ostrych pikseli w skrajnym rogu?![]()
to be a rock and not to roll
proszszsz :
Skontaktuj się z nami