Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 65

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritus Zobacz posta
    A co powiesz na coś starszego?
    Za 2 tys mogłabyś nabyć D40/D50/D60/D70/D80

Z całym szacunkiem ale jaki sens kupować takie zabytki mając kasę na coś nowszego, ambitniejszego?
    Te starocie to sie proponuje i kupuje w cenie 500-600zł

Nowy D5100 + długi kit to idealne rozwiązanie w tej kwocie.
    Ostatnio edytowane przez fotoarte ; 06-01-2015 o 18:40
    D5100|18-105mm|Helios 44M

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoarte Zobacz posta
    Nowy D5100 + długi kit to idealne rozwiązanie w tej kwocie.
    I ja tak myślę !
    D500 , Nikkor 18-105 ED VR , Nikkor AF-S 200–500 mm f/5.6E ED VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JulkaB Zobacz posta
    Chyba rzeczywiście poczekam az ceny troszke spadną i do tego czasu moze sie zdecyduje
    Myślę że bardzo dobrze zrobisz.

Domyślnie

Tu nie ma na co czekać, zawsze będzie wychodziło coś nowego. Ja na jej miejscu wziąłbym D90 skoro miała D40, to będzie po tej samej linii, a jednak nowsze body.
    D750 ll S35/1,4 ART ll S135/1,8 ART ll N24-70 2,8 ll S70-200 OS ll SB-700 ll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson_zg Zobacz posta
    Tu nie ma na co czekać, zawsze będzie wychodziło coś nowego.
    Właśnie skończył się cashback. Wchodzą nowe modele. Jest więc spora szansa, że do wakacji, a może i wcześniej, pojawią się jakieś fajne okazje.

Domyślnie

a potem majówka, później matki boskiej zielnej itp itd.. czas leci i zamiast robić zdjęcia przeglądasz sklepy internetowe ja za kolegą Robsonem - nie ma co czekać, to nie inwestycja życia tylko zakup aparatu fotograficznego. Kup to co Ci się najbardziej podoba i co dobrze wychodzi cenowo TERAZ i ciesz się nowym nabytkiem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JulkaB Zobacz posta
    Uzywalam d40 przez jakis czas w prawdzie z obiektywem 18-55 ale nie bylam zbytnio zadowolona
    Dlaczego nie byłaś zadowolona?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kajteknr1 Zobacz posta
    a potem majówka, później matki boskiej zielnej itp itd.. czas leci i zamiast robić zdjęcia przeglądasz sklepy internetowe ja za kolegą Robsonem - nie ma co czekać, to nie inwestycja życia tylko zakup aparatu fotograficznego. Kup to co Ci się najbardziej podoba i co dobrze wychodzi cenowo TERAZ i ciesz się nowym nabytkiem.
    Masz rację, ale skoro chce poczekac jeszcze troche to jej wybór.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson_zg Zobacz posta
    Ja na jej miejscu wziąłbym D90 skoro miała D40, to będzie po tej samej linii, a jednak nowsze body.
    To też staroć. W tej kwocie bezkonkurencyjnie nowe D5100 + długi kit.
    D5100|18-105mm|Helios 44M

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sl011 Zobacz posta
    Dlaczego nie byłaś zadowolona?
    Szczerze powiedziawszy konkretnego powodu nie ma, jakos tak nie mogłam się z nim "zgrać" i na początku zdjęcia wychodziły fajnie a później jakoś przestały,pewnie to przez to,że na fotografii za bardzo sie nie znam, mam dopiero 16 lat i wcześniej za bardzo się w to nie zagłębiałam po prostu robiłam zdjęcia, ale zaczyna mnie to coraz bardziej interesować dlatego chce kupić aparat.

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów