Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Kasia

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbyszekD7000 Zobacz posta
    teraz to Ty posłuchaj, jak masz zły dzień i chcesz na lewo i prawo rozdzielać kuksańce to lepiej weź dwa oddechy i się wyluzuj zamiast pisać na forum, bo twoje uwagi w tym wątku mogły dotknąć co najmniej 2 osoby na raptem 5 postów, trochę spory procent, nie sądzisz

Masz problem z moim tonem wypowiedzi a sam rozkazujesz co w tym przypadku ja powonieniem zrobić a czego nie robić. Skąd ty sie urwałeś? Trochę logiki kolego bo ja o czarnym a ty widzisz białe

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    A co za różnica gdzie i w jaki sposób rozmawiamy? Rozmowa to rozmowa, jesteśmy osobnikami inteligentnymi, trzeba zachować pewien poziom.

Mówiąc o poziomie jeśli od razu wysłowilbys sie poprawienie (twój drugi post) zaoszczędziłbyś i sobie i mi i wielu innym czasu i wątpliwość co do tego o co ci chodzi w twoich wypowiedziach. Rusz głowa

Cytat Zamieszczone przez galaza Zobacz posta
    Zbyszek, sokolnik poczytajcie trochę teorii bo niestety alf129 ma rację, chociaż przedstawił ją w trochę ciężki do strawienia sposób
    Dla mnie osobiście trochę za spokojnie, zbyt centralnie ale może o taki właśnie klimat chodzi autorowi wątku.
    Bardzo dobra praca choć na forum się nie przyjmie jak znam życie

Ciemnota boru
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 30-08-2014 o 00:45

Uprawnienia umieszczania postów