Ale on go na odległość chyba nie kupował wiec po zakupie juz po sprawie w tym zakresie
Szukaj
Ale on go na odległość chyba nie kupował wiec po zakupie juz po sprawie w tym zakresie
Nikon
Z listu wynika, że na Allegro ze sklepu z Częstochowy, zatem pewnie wysyłkowo.
Dokładnie tak. Nie odwracałem plecaka na lewą stronę, aby zobaczyć jakość szwów, bo i po co? Na zewnątrz wygląda to przyzwoicie, wewnątrz fatalnie.
Nie przeszkadzało, bo nie wiedziałem o tym. Nie przyczyniłem się do zwiększenia uszkodzeń, bo przedmiotem mojej reklamacji są uszkodzenia komory głównej, która w momencie zakupu nie nosiła cech uszkodzeń. Czytaj ze zrozumieniem, bo wyciągasz błędne wnioski. W momencie zakupu było małe rozprucie na małej kieszonce, a nie komorze głównej.
Ostatnio edytowane przez stachmuszel ; 26-07-2014 o 09:51
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
1) wspomniał w piśmie o wadzie której nie zgłosił i która w teorii nie miała wpływu na tą - jednak sugeruje, że takich błędów mogło być wiecej
2) od razu nie skorzystał z odstąpienia od umowy bez podania przyczyny jeżeli widział jakość wykonania. Jakbym miał taką niedorobke to sam bym dla pewności od razu sprawdził jakość reszty szwów
Nikon
Jak wspominałem i tak by sprzedawca powołał się na nadmiernosc kosztów wiec trzeba liczyć na to ze producent uzna uszkodzenie i zszyje plecak
Nikon
Jak mi naprawią i plecak będzie się nadawał do użytku, nie mam nic przeciwko.
Kwoli informacji, reklamacja plecaka została uznana. Poproszone mnie o nr konta do przelewu.
Skontaktuj się z nami