Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Domyślnie

o sosie i cebuli temat wyczerpano więc moze cos o kadrze. Mięcho na środeczku, sos ciachnięty - no szału kadrowego niestety nie ma.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez salvdali Zobacz posta
    Widać kolego z tego, że pompony nie mają pojęcia o dobrej kuchni...
    obawiam sie ze niestety ma i to wcale nie najgorsze

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    no cóż, każdy ma swój gust dla ciebie to śmieci, dla wielu jest smakowite danie EOT
    szkoda ze bez wzgledu na to co ktos napisze nie przyjmujesz krytyki.
    bombel nie napisal nic co nie byloby prawda.

kadrowanie - ciecie??? jakis powod na uciecie sosu? z zalozenia przy steku sos stanowi dosc wazna czesc potrawy

obiekt glowny czyli mieso - byc moze to jest black angus ale jesli tak to ciezko gorzej przedstawic kawalek tej szlachetnej wolowiny. tu wyglada na kawalek podeszwy. i ta posypka do grilla na wierzchu brrrrrr
    sok ze steka ktory wyciekl na talerz bardzo kiepsko wyglada z wysuszona na wior wolowina.

cebula - chyba najwieksza porazka tego zdjecia. ani zgrillowana, ani surowa, wyglada na wyschnieta sprzed 3 dni

sos - nie dosc ze uciety to malo starannie rozmazany. strukture pomijam - zakladam ze to sprawa kucharza. ktory bez wzgledu na to jak dobrze gotuje to ze stylizacja sie nie popisal

warzywa - wlasciwie ciezko sie zorientowac co to za plama i po co. kompletnie nie graja z reszta.

ogolnie - mniej wiecej jak z fotami slubnymi - wszyscy sie interesuja fotografia kulinarna bo stala sie modna wiec mysla ze wystarczy pstryknac i gotowe. kolorystyka tez masakra - podciaganie saturacji nie uratuje foty, a jedynei sprawi ze z czerwonych warzyw powstanie wielka czerwona plama
    przy okazji z rozrzewnieniem wspominam watek na goldenline kiedy to udowadniales ze d700 nie bylo wystarczajace jakosciowo do zdjec i musiales kupic lepszy aparat bo poprzedni nie oddawal odpowiednio jakosci twojej fotografii
    zakladam ze ten wypasiony kotlet nie zostal zrobony telefonem, choc tak wyglada. dowodzi to jedynie ze nie w jakosci odwzorowania aparatu problem
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

a ja się zastanawiam przez ile dekad jeszcze będziesz wspominał tamten wątek przy każdej możliwej okazji dopieprzenia mi błędami młodości... ja wiem, poprawia ci to ego tak więc poprawiaj sobie dalej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Nieapetyczne. I do tej zeschłej cebuli ta resztka sosu rozsmarowana... Szczytowo nieapetyczne.
    W dodatku sos wygląda, jakby ktoś go palcem przejechał do spodu.

Szafirku - Sailor włożył dość sporo wysiłku w ocenę tego zdjęcia, mógłbyś to docenić.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Owszem, samą ocene doceniam i podziękowałbym ładnie gdyby nie ta wstawka którą dodaje zawsze i wszędzie bo przecież trzeba dopieprzyć człowiekowi.
    Już chciałem podziękować, napisać że fajnie że zechciał ocenić tak rozlegle ale doczytałem do końca i ta chęć naglę prysła...

Domyślnie

Nie maż się jak baba, bierz to na klatę.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

poprawia ci to ego tak więc poprawiaj sobie dalej.
    coz - twoja wypowiedz swiadczy jedynie o tym ze jakiekowiek komentowanie twoich zdjec jest ebz sensu bo poza zachwytem nie przyjmiesz nic. rozpisalem ci bardzo dokladnie co jest zle i dlaczego. za takie informacje ludzie placa calkiem duza kase na studiach i kursach.
    jestes osoba ktora prowadzi dzialalnosc fotograficzna i dodatkowo podobno robi kursy. od takich ludzi wymaga sie wiecej niz od kowalskiego z telefonem. niestety tutaj poziom jest nadal blizej telefonu niz zawodowego fotografa.

Domyślnie

Owszem, samą ocene doceniam i podziękowałbym ładnie gdyby nie ta wstawka którą dodaje zawsze i wszędzie bo przecież trzeba dopieprzyć człowiekowi.
    coz - za grzechy ojcow cierpia synowie do 7go pokolenia
    ja wcale nie dopieprzam tylko milo wspominam. bo to taki piekny przypadek gdy na jednym forum ktos kreuje sie na fachowca ktory zeby zjadl a na drugim pytajak to zrobic - no i niestety o wpadke latwo.
    wystarczyloby po prostu przyznac sie na glucie do bledu i byloby po problemie

Domyślnie

nie prowadzę działalności, nie robię kursów, nie robię zdjęć za hajs wróciłem do czasów nauki, cały czas tworzę, cały czas się uczę i przyjmuję krytykę.

Serio, podziękowałbym ci za te info gdybyś sobie darował wyciaganie znów tamtego brudnego epizodu który starałem się zapomnieć. Serio.
    ale to ja jestem ten zły który się mazgai... tiaaaa

Domyślnie

nie prowadzę działalności, nie robię kursów, nie robię zdjęć za hajs
    o czym swiadczy Twoja nowiutko postawiona strona z oferta fotografii slubnej i reklamowej
    Serio, podziękowałbym ci za te info gdybyś sobie darował wyciaganie znów tamtego brudnego epizodu który starałem się zapomnieć. Serio.
    nauka przydaje sie zawsze, bez wzgledu na forme w jakiej jest podana. dziekowac nie musisz, obejdzie sie. sobei wystawiasz opinie swoimi komentarzami i to od ciebie zalezy czy ci sie ta krytyka przyda. 2pompony napisal ci co jest zle - jedynym twoim komentarzem bylo ze rozne sa gusta i innym sie to foto podoba. slabe to troche - rozwoj w fotografii w duzej czesci umiejetnosc krytycznego patrzenia na to co sie robi.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów