Szukaj
Mega fajny kadr i kolory. Najs![]()
Kadrowo ok nic odkrywczego, natomiast przykuwają uwagę świecące krawędzie szczytów![]()
Ogólnie ładnie ale jak dla mnie dół trochę za jasno.
Pozdr
Kadrowo nie jest źle ale jednak przeszkadza mi ta łódka, na pewno masz kadry bez niej.
widze z gregiem byłeśpodobnie jak u niego, za duzo w kadrze, światła też tu znikomo, nic nadzwyczajnego zwykły pstryk. moim zdaniem 100 razy lepsze zdjecia są gdy łódki są na wodzie, nie dało sie jej uruchomić?
![]()
Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.
- czego? Wg. mnie, to trochę za mało, szczególnie dołu.Za duzo w kadrze
Hee ...?Światła znikomo?
Aha ...Nic nadzwyczajnego zwykły pstryk![]()
A jeszcze "lepszejsze" jak są w powietrzu.Moim zdaniem 100 razy lepsze zdjecia są gdy łódki są na wodzie.
Jeszcze jakieś życzenie?Nie dało sie jej uruchomić?
Pewnie, ze każdy inaczej odbiera pewne rzeczy, ale to co tu nabazgrałeś, to już lekka przesada.
Oprócz świecących wierzchołków gór i min. braku dołu, nie można tej focie dużo zarzucić.
Bardzo fajny kadr, miły dla oka.
Czy masz może podobny tylko z słońcem już częściowo wynurzającym się za wzgórza?
P.S. uwagi na temat łódki lepszej na wodzie, obecnej w kardze czy nie..... bezsęsowne.
Podejrzewam, żę prywatną własnością autora zdjecia nie była, więc jak może ingerować w jej być albo nie być czy wysyłać ją na tafle wody... A o tej porze pewenie graniczyło by z cudem spotaknie tam jej właściciela i spełnienie wymagań nie których komentujących![]()
Nikon + Nikkor
https://www.instagram.com/z_nurtem_sanu_i_dunajca/
Zgadzam się co do obwódek na styku niebo-góry - musze to dopracować. Natomiast uwagi na temat braku łódek, braku światła i rzekomych "pstryków" pozostawię bez komentarza.
Pozdrawiam.
Łączyłeś dwa lub więcej zdjęć czy to z jednego strzału ?
Nikon D7100 + Nikon D3200 (Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6 ED + Sigma APO 70-300mm f/4-5.6 DG MACRO + Nikkor AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G ED II)
Skontaktuj się z nami